Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο «τοίχος» του «Rising Star» έπεσε με… αξιοπρέπεια!

Ο «τοίχος» του «Rising Star» έπεσε με… αξιοπρέπεια!

Έκανε πρεμιέρα στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο αποσκοπώντας να κερδίσει τους τηλεθεατές. Η αλήθεια είναι ότι στον ΑΝΤ1 πόνταραν πολλά στο καινούργιο τους απόκτημα, το «Rising Star» και μπορεί ο «τοίχος» της τηλεθέασης να μην ανέβηκε όσο ψηλά πίστευαν, αλλά τουλάχιστον το talent show στάθηκε δυνατά απέναντι στο «Survivor».

Χθες λοιπόν ολοκληρώθηκε το «Rising Star» και ο «τοίχος» του έπεσε για τελευταία φορά, αλλά τουλάχιστον με… αξιοπρέπεια αφού σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης με τον ΑΝΤ1 να εισπράττει 35,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 32% στο δυναμικό κοινό.

Έτσι το talent show αποχώρησε από το τηλεοπτικό τοπίο με υψηλά τις τηλεθεάσεις, όπως ήρθε, αφού στην πρεμιέρα του, την… προ Survivor εποχή, είχε σημειώσει 34,9% στο γενικό σύνολο και 36,5% στο δυναμικό κοινό. Στη διαδρομή του όμως βρέθηκε απέναντι από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ με αποτέλεσμα να διαγράφει πτωτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά και πάλι να σημειώνει… ζουλευτά για πολλά άλλα προγράμματα νούμερα τηλεθέασης.

Για την ιστορία να αναφέρω ότι τα χαμηλότερα ποσοστά που σημειώθηκαν σε live είναι 21,5% στο γενικό σύνολο και 15,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ οι συνολικές επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης είναι 29,9% και 27,1% αντίστοιχα. 

Έτσι λοιπόν, δικαιολογημένα η πορεία του «Rising Star» κρίνεται πετυχημένη αφού κατάφερε να αντισταθεί στο… σαρωτικό «Survivor». Και μπορεί ακόμα να μην έχουν αποφασίσει στον ΑΝΤ1 αν θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος του, αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι απέναντι στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ θα συνεχίσουν να «μάχονται» με show, βγάζοντας στον αέρα το «Your Face Sounds Familiar» και το «So You Think You Can Dance»…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε