Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Τσίπρας, το «Voice» και το «Survivor»

Φωτό: Hurriyet
Φωτό: Hurriyet

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Αλέξης Τσίπρας με το «Voice», το «Survivor» και το «Έχεις ταλέντο»; Όχι, ο έλληνας πρωθυπουργός δεν δήλωσε… φαν αυτών των τηλεοπτικών προγραμμάτων αλλά δήλωσε… εμμέσως χαρούμενος που θα έρθουν στη χώρα μας. 

Όπως θα θυμάστε πρώτα μέσα από το Newsit είχαμε αναφέρει τα σχέδια τούρκων τηλεοπτικών παραγωγών να δραστηριοποιηθούν στη χώρα μας, αναφέροντας μάλιστα πως ένας από αυτούς είναι ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής «Acun Medya», ο Acun Ilıcalı.

Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν ο επιτυχημένος επιχειρηματίας συναντήθηκε με τον έλληνα πρωθυπουργό που έδειξε ενδιαφέρον για τις επιχειρηματικές του κινήσεις στη χώρα μας! Η συνάντησή τους έγινε στο «Φατίχ Τερίμ» όπου διοργανώθηκε ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας «Τουρκίας – Ελλάδας» και όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Hurrieyet» ο τούρκος παραγωγός συνομίλησε με τον έλληνα πρωθυπουργό και του είπε ότι η εταιρεία του, η «Acun Medya» ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί στη χώρα μας αναφέροντάς του χαρακτηριστικά ότι έχει τα δικαιώματα για το «Voice», το «Έχεις ταλέντο» και το «Survivor».

Σύμφωνα με την τούρκικη εφημερίδα ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ευχαριστημένος από τις επιχειρηματικές κινήσεις του Acun Ilıcalı καθώς ο τούρκος παραγωγός είναι από τους εμπειρότερους στο χώρο και δήλωσε πως θα τις στηρίξει. Ωστόσο αξίζει να αναφέρω ότι προς το παρόν ο τούρκος επιχειρηματίας δεν «πρόδωσε» τα σχέδιά του, αν δηλαδή πρόκειται να συνεργαστεί με κάποιον τηλεοπτικό σταθμό, ή σκοπεύει η «Acun Medya»να καταθέσει πρόταση για αδειοδότηση καινούργιου τηλεοπτικού σταθμού ώστε να χρησιμοποιήσει εκεί τις εκπομπές που κατέχει. Πάντως, τον τούρκο επιχειρηματία έχουν προσεγγίσει ήδη δύο τηλεοπτικοί σταθμοί, αλλά είναι σίγουρο ότι μετά τη δημοσιοποίηση της συνάντησής του με τον έλληνα πρωθυπουργό θα υπάρξει ενδιαφέρον κι από άλλους…!

 *Φωτό: Hurriyet

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε