Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρουσιάζει την καινούργια του ταινία

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρουσιάζει την καινούργια του ταινία

Τα γυρίσματα τελείωσαν, αλλά παραμένει «αβάφτιστη» και ο τίτλος της θα αποφασιστεί κατά τη διάρκεια του μοντάζ. Η καινούργια ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι μία ερωτική τριλογία, αλλά με κοινό φινάλε για τους ήρωες, που «ξεδιπλώνεται» στην Ελλάδα του σήμερα.

Στις τρεις ιστορίες μπλέκονται έλληνες και ξένοι που ερωτεύονται μέσα στην Ελλάδα της κρίσης, ενώ οι θεατές θα παρακολουθήσουν τις διαφορετικές «ματιές» των γενιών τους πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το εργασιακό αλλά και τη δεύτερη ευκαιρία που οι ήρωες επιζητούν, με όχημα τον έρωτα.

Οι τρεις γενιές των Ελλήνων που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα και ξεφεύγουν μέσα από έναν δυνατό έρωτα, αλλά και τρεις γενιές ξένων πολιτών που βρίσκονται στη χώρα μας και ερωτεύονται Έλληνες στη δυσκολότερη περίοδο. Η κάθε ιστορία έχει τον τίτλο της, τη δική της ματιά, το δικό της δίλλημα και τη δική της ανατροπή, έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή.

Οι ξένοι ήρωες στην καινούργια ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι από διαφορετικές Ηπείρους (την Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία), που υποδύονται οι J.K.Simmons, Andrea Osvart και Tawfeek Barhom, ενώ τους έλληνες που μπλέκει στις ιστορίες του υποδύονται οι Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας και Νίκη Βακάλη.

Ο Χριστόφορος Παπαλιάτης, μαζί με τους συνεργάτες του ετοίμασε ένα βίντεο από τα γυρίσματα και στο οποίο παρουσιάζει το τρέιλερ της πρώτης ιστορίας που έχει τον τίτλο «Boomerang», ενώ μας ξεναγεί στα γυρίσματα της 2ης ιστορίας που έχει τον τίτλο «Loseft 50mg».

Ο τίτλος της καινούργιας ταινίας θα «γεννηθεί» κατά τη διάρκεια του μοντάζ, ενώ αναμένεται να βγει στις αίθουσες μέσα στο 2015.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε