Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

«Ο χρόνος σταματάει στην Ελένη Φιλίνη, κανείς δεν ξέρει πόσων χρόνων είναι»

«Ο χρόνος σταματάει στην Ελένη Φιλίνη, κανείς δεν ξέρει πόσων χρόνων είναι»

Η Ελένη Φιλίνη βρέθηκε σήμερα (30.05.2023) καλεσμένη της Σοφίας Αλιμπέρτη στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» στον ΑΝΤ1. Το θέμα ήταν… πως να «παγώσει» ο χρόνος και η γνωστή ηθοποιός θεωρήθηκε το… καταλληλότερο παράδειγμα.

«Σήμερα θα σας πούμε πως θα παγώσετε τον χρόνο χωρίς νυστέρι και για αυτό φωνάξαμε την Ελένη Φιλίνη. Ορίστε, να η απόδειξη. Ο χρόνος σταματάει στην Ελένη Φιλίνη», είπε αρχικά η Σοφία Αλιμπέρτη παρουσιάζοντας την καλεσμένη της.

Και συνέχισε: «Είναι ένα πλάσμα που κανείς δεν ξέρει πόσων χρόνων είναι, δεν το έχει πει ποτέ! Καλά κάνει, της βγάζω το καπέλο. Μπορεί να μαντεύουν, αλλά κανείς δεν ξέρει. Το κάνει αυτό, όχι γιατί δεν θέλει να πει την ηλικία της. Πιστεύει ότι δεν υπάρχει ηλικία».

Η Ελένη Φιλίνη απάντησε για την ηλικία: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ηλικία. Μου είχε πει και ο Ντίνος Ηλιόπουλος που ξεκίνησα μαζί του τότε: “Ελένη, μην λες την ηλικία σου. Όταν μεγαλώσεις θα λες εσύ την ηλικία σου, δεν θα σε πιστεύουν και θα σου βάζουν και πέντε χρόνια. Μην τη λες, ο καθένας θα λέει ότι θέλει για σένα”.

 

Ο χρόνος είναι σχετικός για όλους τους ανθρώπους. Η ταυτότητα μπορεί σε δέκα ανθρώπους να είναι ίδια και βλέπεις τελείως διαφορετικές ηλικίες».

Media Τελευταίες ειδήσεις