Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Ζουγανέλης μιλά για τον Σάκη Μπουλά

Ο Ζουγανέλης μιλά για τον Σάκη Μπουλά

Ο πρόωρος χαμός του Σάκη Μπουλά και η μάχη που έδωσε με σθένος έως την τελευταία στιγμή ο γνωστός ηθοποιός συγκίνησε το πανελλήνιο.

Ο Σάκης Μπουλάς πρόσφερε γέλιο στους τηλεθεατές μέσα από τους ρόλους που ερμήνευσε στην τηλεόραση, αλλά και «ταξίδεψε» με τις ερμηνείες του σε μουσικές σκηνές όσους τον παρακολούθησαν.
Απόψε το βράδυ, η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, στον ΑΝΤ1, έχει καλεσμένο τον Γιάννη Ζουγανέλη που εκτός των άλλων θα μιλήσει και για τη φιλία του με τον Σάκη Μπουλά. Διηγείται στην παρουσιάστρια άγνωστα γεγονότα και μοναδικές στιγμές που μοιράστηκαν οι δυο τους καθ’ όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης φιλίας τους.

Επίσης, ο Ζούγας, όπως τον λένε όχι μόνο οι φίλοι του, αλλά και πολύς κόσμος, περιγράφει τη σχέση με τη σύζυγό του, την Ισιδώρα Σιδέρη και την κόρη του, την Ελεονόρα, αποκαλύπτοντας ιστορίες από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική του πορεία.

Στο στούντιο μάλιστα, για να κάνει έκπληξη στον Γιάννη Ζουγανέλη πηγαίνει και ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Όπως έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του, όταν σπούδαζε στη δραματική σχολή και προσπαθούσε να τα φέρει βόλτα, ο Ζουγανέλης τον βοήθησε, χωρίς να του το ζητήσει, δίνοντάς του χρήματα για να πληρώσει τη δραματική σχολή και να συνεχίσει να «κυνηγά» το όνειρό του.

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν, απόψε, στις 23:30, στην εκπομπή της «Η Γερμανού ξανάρχεται», στον ΑΝΤ1, φιλοξενεί τον Γιάννη Ζουγανέλη, έναν καλλιτέχνη ιδιαίτερα αγαπητό που μιλά πάντα με ειλικρίνεια!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε