Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι «Αγάπη ρε+» αναλαμβάνουν δράση για τους συμπολίτες μας

Οι «Αγάπη ρε+» αναλαμβάνουν δράση για τους συμπολίτες μας

Ενώνουν ξανά τις φωνές τους για να βοηθήσουν αυτούς που έχουν ανάγκη. Οι καλλιτέχνες που αποτελούν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης «Αγάπη ρε+» για τρίτη φορά μέσα σε δύο χρόνια ενώνουν τις φωνές τους για την υποστήριξη συμπολιτών μας.

Οι «Αγάπη ρε+» είναι οι: Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Γιώργος Καραδήμος, Θέμης Καραμουρατίδης, Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσσα Μποφίλιου, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη και RadioSol.

Στόχος τους αυτή τη φορά να ενισχυθεί η προσπάθεια του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Το ΚΥΑΔΑ στηρίζει καθημερινά 20.000 ανθρώπους στην Αθήνα με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και συσσίτια, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, στο παλιό Φρουραρχείο, κάθε εβδομάδα προστίθενται 150 νέοι δικαιούχοι.

Σήμερα έχει εγγεγραμμένες περισσότερες από 8.000 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους. Λόγω των εκτάκτων συνθηκών, οι ελλείψεις που έχει είναι ανησυχητικά μεγάλες και για αυτό οι «Αγάπη ρε+» διοργανώνουν τη συναυλία προς ενίσχυσή του, με μοναδικό αντίτιμο είδη πρώτης ανάγκης.

Το «εισιτήριο» για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία τους μπορεί να είναι ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω είδη, ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός.

-Σε τρόφιμα: Ρύζι/ Ζυμαρικά/ Όσπρια/Ζάχαρη/ Αλεύρι/ Λάδι/Δημητριακά/ Μαρμελάδα/ Μπισκότα/ Φρυγανιές/Κονσέρβες/Γάλα εβαπορέ/Χυμοί/ Καφές/ Τσάι.

-Σε φάρμακα: για ζαχαρώδη διαβήτη/χοληστερίνη-Αντιπυρετικά – Παυσίπονα-Καρδιολογικά – Υπέρτασης- Φάρμακα Στομάχου –Αντιισταμινικά-Αντιβιοτικά-Φάρμακα Θυρεοειδή-Κολλύρια Ματιών- Είδη πρώτων βοηθειών

-Από είδη Υγιεινής και καθαριστικά: Οδοντόκρεμα, Σαμπουάν, Υγροσάπουνο, Υγρό καθαρισμού πιάτων, Χαρτί υγείας, Χαρτοπετσέτες, Σερβιέτες

Την Τρίτη 28 Ιουλίου, στις 21:00, οι «Αγάπη ρε+» θα είναι στο «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) και θα περιμένουν όσους μπορούν να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στα είδη πρώτης ανάγκης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε