Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι ακροατές του ραδιοφώνου επιλέγουν μουσική! Άλλαξε η πρωτιά στις ακροαματικότητες

Οι ακροατές του ραδιοφώνου επιλέγουν μουσική! Άλλαξε η πρωτιά στις ακροαματικότητες

Προτιμούν να ακούν μουσική και τραγούδια, ελληνικά και ξένα. Αυτό αποδεικνύεται από τις μετρήσεις ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών, αφού οι περισσότεροι ραδιοφωνικοί σταθμοί που είναι στο «TOP 10» καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός τους με μουσικές εκπομπές.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες μετρήσεις ακροαματικότητας, το χρονικό διάστημα 29 Σεπτεμβρίου με 26 Οκτωβρίου στις επτά θέσεις του «TOP 10» βρίσκονται μουσικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, με τον ΜΕΛΩΔΙΑ να βρίσκεται στην κορυφή αυτών, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους ακροατές στη συχνότητά του. Βέβαια, να αναφέρω ότι στην πρώτη θέση της κατάταξης όλων των ραδιοφωνικών σταθμών για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα βρίσκεται ο REAL, αλλά αξίζει να σημειώσω ότι τις τελευταίες ημέρες, δηλαδή από τις 27 Οκτωβρίου έως και 2 Νοεμβρίου στην κορυφή όλων των ραδιοφωνικών σταθμών έχει βρεθεί ο ΜΕΛΩΔΙΑ, αποδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την επιλογή των ακροατών στους μουσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα 29 Σεπτεμβρίου με 26 Οκτωβρίου, τις υπόλοιπες θέσεις στο «TOP 10», εκτός από τον ΜΕΛΩΔΙΑ καλύπτουν οι μουσικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί ATHENS DEE JAY (στην 3η θέση), ΔΙΕΣΗ (στην 5η), SFERA (στην 6η), ΡΥΘΜΟΣ (στην 7η), RED (στην 8η) και ΔΡΟΜΟΣ FM (στη 10η θέση). Το «TOP 10», εκτός από τους επτά μουσικούς σταθμούς, συμπληρώνουν, ο REAL, ο ΣΚΑΪ που βρίσκεται στην 4η θέση και ο NOVAΣΠΟΡ που βρίσκεται στην 9η θέση της δεκάδας.

Είναι σαφής λοιπόν η επιλογή των ακροατών στους μουσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, κάτι που αποδεικνύεται και με την άνοδο του ΜΕΝΤΑ88 που σε λιγότερο από έναν χρόνο στον αέρα, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει στη συχνότητά του πολλούς ακροατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε