Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Οι αποχαιρετισμοί στη Μαρία Αναστασοπούλου και η ατάκα στον Άρη Πορτοσάλτε

Οι αποχαιρετισμοί στη Μαρία Αναστασοπούλου και η ατάκα στον Άρη Πορτοσάλτε

Με πολύ τιμητικά λόγια αποχαιρετούν στον ΣΚΑΪ την Μαρία Αναστασοπούλου, αφού μετά το τέλος του καλοκαιριού δεν θα επιστρέψει στην συχνότητα του σταθμού. Συνεργάτες και πολιτικοί την ευχαρίστησαν για την συνεργασία, χαρακτηρίζοντάς την «καλό παιδί» και «εξαιρετική δημοσιογράφο ή και «πολυεργελείο» και την ίδια να χαρίζει ίσως την… ατάκα της ημέρας όταν ρώτησε τον Άρη Πορτοσάλτε αν είναι ο πρώτος άνθρωπος που αγκαλιάζει εν μέσω πανδημίας! 

Μέσα από την πρωινή εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, ένας – ένας οι συνεργάτες της Μαρίας Αναστασοπούλου, την αποχαιρέτησαν και την ευχαρίστησαν για όσα έζησαν μαζί, σε ένα κλίμα συγκίνησης.

Από την πλευρά του ο Άρης Πορτοσάλτε την αγκάλιασε και είπε πως «για οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά, ο δρόμος είναι ανοιχτός» ενώ της ευχήθηκε καλές διακοπές. «Άρη είμαι ο πρώτος άνθρωπος που αγκαλιάζεις στην πανδημία;», αστειεύτηκε η Μαρία Αναστασοπούλου.

   

   

Με τη σειρά της η Χριστίνα Σούζη ευχαρίστησε την Μαρία Αναστασοπούλου και θυμήθηκε τα…40 κύματα που πέρασε η σχέση τους. «Ευχαριστώ πολύ, παρότι η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα, στη συνέχεια εκτιμήσαμε η μια την άλλη και θεωρώ ότι είσαι πολυεργαλείο» είπε.

   

Η Μάρω Καρούση είπε χαρακτηριστικά: «Ένα ευχαριστώ και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο, γιατί δεν είναι όλα δεδομένα. Δεν θα πω τίποτα άλλο, μόνο καλό καλοκαίρι, καλά μπάνια και όταν σε ξαναδώ να είσαι… κατάμαυρη» Η δημοσιογράφος μάλιστα αστειεύτηκε λέγοντας στην Μάρω Καρούση πως «δεν κατάφερε να της βρει γαμπρό».

  

Δημήτρης Κολιομιχάλης με ένα συγκινητικό Θέλω να σε ευχαριστήσω για το ποιόν σου, το χαμόγελό σου, την παρουσία σου, την αγλαότητά σου, την φωτεινότητά σου δηλαδή. Σε ευχαριστούμε, είναι προνόμιο το να συνεργαζόμαστε μαζί σου. 

  

Η Αμαλία Κάντζου εξέφρασε την εκτίμησή της γεμάτη συγκίνηση αναφέροντας πως: «Σε εκτιμώ πάρα πολύ ως δημοσιογράφο, είσαι καλό παιδί, έχεις θετική ενέργεια. Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα. Έτσι είναι η δημοσιογραφία, έχει κύκλους, ανοίγουν δρόμοι, άλλοι κλείνουν…». 

  

Υπήρξαν στιγμές, που τα καλά λόγια που άκουσε σήμερα, στην τελευταία της εκπομπή στον ΣΚΑΙ, η Μαρία Αναστασοπούλου, έκαναν τη φωνή της να “σπάσει” από τη συγκίνηση.

  

Η Μαρία Αναστασοπούλου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα είναι στο πλευρό του Γιώργος Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1. 

Media Τελευταίες ειδήσεις