Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι δύο πλανητικές όψεις και πως θα επηρεάσουν τα 12 ζώδια

Οι δύο πλανητικές όψεις και πως θα επηρεάσουν τα 12 ζώδια

Μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα, που επικρατεί στην παγκόσμια και εγχώρια ειδησεογραφία, έρχονται δύο πλανητικές όψεις, που μπορεί να μας δώσουν μια ανάσα αισιοδοξίας και τύχης σε προσωπικό επίπεδο.

Σε αυτές τις δύο όψεις θα αναφερθεί η Άση Μπήλιου, το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 13:00 στο «Stars System» και θα αναλύσει την επιρροή τους στα 12 ζώδια.

Η σύνοδος Ήλιου-Δία στους Ιχθύς στις 5/3 θεωρείται ως μια από τις πιο τυχερές όψεις στην αστρολογία και ονομάζεται «η όψη του θαύματος», αφού σχετίζεται με επέκταση, πρόοδο και τύχη, που μπορεί να έρθει από κει που δεν την περιμένουμε.

Στις 6/3 έχουμε τη δεύτερη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη, η οποία αυτή τη φορά πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και μας καλεί να δώσουμε την ενέργεια και τον χρόνο μας σε ό,τι μας παθιάζει.

Επίσης, η Άση Μπήλιου θα αναλύσει τη θέση του προοδευμένου Ωροσκόπου, η οποία θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές θέσεις, αφού δείχνει τις αλλαγές, που θα υπάρξουν στη ζωή μας στο πέρασμα των χρόνων, σε ό,τι αφορά την προσωπικότητάς μας αλλά και τις αλλαγές στην εμφάνιση και στις σχέσεις μας.

Αυτά και άλλα πολλά στο «Stars System», σήμερα Σάββατο 5 Μαρτίου στις 13:00!

Media Τελευταίες ειδήσεις