Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι γαμπροί… της Χρύσας Ρώπα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μας έχει κάνει να γελάσουμε και να περάσουμε καλά μέσα από πολλές ερμηνείες της. Αυτή τη φορά η Χρύσα Ρώπα θα ερμηνεύσει έναν ρόλο σε μια πολύ γνωστή κι αγαπημένη κινηματογραφική ταινία.

Τις επόμενες μέρες πρόκειται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα τνς ταινίας “Οι γαμπροί της Ευτυχίας”, του έργου που έχουν γράψει οι Νίκος Τσιφόρος και Πολύβιος Βασιλειάδης και έγινε ταινία το 1962 σε σκηνοθεσία του Σωκράτη Καψάσκη, με πρωταγωνιστές τους Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλη Αυλωνίτη, Νίκο Ρίζο και πολλούς ακόμα γνωστούς ηθοποιούς.

Η ιστορία της ταινίας που σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις σε κάθε προβολή της, επικεντρώνεται στον Βαγγέλη που προσπαθεί να παντρέψει την… όχι και τόσο γοητευτική αδερφή του, την Ευτυχία, προκειμένου να μπορέσει κι αυτός να παντρευτεί. Τη γνωστή αυτή κωμωδία λοιπόν σκοπεύει να γυρίσει ξανά ο Στράτος Μαρκίδης.

Ο πολύ γνωστός σκηνοθέτης αποφάσισε να κάνει το ριμέικ της, στην πιο σύγχρονη εποχή και το ρόλο της. ..ιδιότροπης Ευτυχίας θα ερμηνεύσει η Χρύσα Ρώπα, ενώ τον αδερφό της που προσπαθεί να την παντρέψει θα υποδυθεί ο Κώστας Αποστολάκης.

Τα γυρίσματα της ταινίας είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες με σκοπό η ταινία να βγει στις αίθουσες μέσα στο 2015 και είναι σίγουρο πως για ακόμα μία φορά θα απολαύσουμε τη Χρύσα Ρώπα και τον Κώστα Αποστολάκη σε πολύ καλές ερμηνείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περίμεναν να συγκινηθεί η Χρύσα Ρώπα από το αφιέρωμα αλλά…

Έδιωξε ο Ρήγας την Ρώπα και την Καλογρίδη από τις Φόνισσες της Παπαδιαμάντη;

Ρώπα σε Σκορδά-Λιάγκα: «Να σας ζήσει»! – «Για μένα δεν υπάρχει πια»!

Η Χρύσα Ρώπα επιστρέφει στην TV!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε