Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι MEGA σειρές που θα μας κρατήσουν παρέα…!

Οι MEGA σειρές που θα μας κρατήσουν παρέα…!

Με καινούργιες ξένες σειρές για όλα τα γούστα θα βγάλει το καλοκαίρι το πρόγραμμά του το MEGA. Μπορεί ακόμα στο κανάλι της Μεσογείων να περιμένουν τις οικονομικές εξελίξεις για να δουν τι πρόγραμμα θα κάνουν την επόμενη σεζόν αλλά τουλάχιστον εξασφάλισαν σειρές που οι πρωταγωνιστές τους υπόσχονται να κρατήσουν καλή παρέα στους τηλεθεατές την καλοκαιρινή περίοδο.

Πρώτη στον αέρα του MEGA θα βγει η σειρά «Outlander», μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας σε γοτθικά σκηνικά, με ηρωικούς πολεμιστές με σκοτσέζικες φούστες και πολύ…μα πολύ ρομαντισμό. Η σειρά που κέρδισε μάλιστα το Βραβείο Κριτικών το 2014 είναι βασισμένη στο Νο1 Best Seller, σύμφωνα με τους New York Times, της Νταϊάνα Γκάλμπαντον, που πούλησε πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Πρωταγωνίστριά της η Κλαιρ, μια νοσοκόμα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που με κάποιο περίεργο και ανεξήγητο τρόπο ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στο 1743. Εκεί, συναντά το μάχιμο, άκρως γοητευτικό Σκοτσέζο στρατιώτη Τζέιμι. Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στις 23:20, εγκαινιάζοντας και το «Summer project» του MEGA με ξένες σειρές.

Επίσης, το καλοκαιρινό μενού του MEGA με τις ξένες σειρές περιλαμβάνει και τον τελευταίο κύκλο της σειράς «Drop dead diva». Το κανάλι της Μεσογείων θα προβάλλει σε πρώτη μετάδοση τον 6ο κύκλο της σειράς με πρωταγωνίστρια τη Ντεμπ, που όπως έχουμε δει στους προηγούμενους κύκλους είναι ένα νέο, πανέμορφο κορίτσι που ονειρεύεται μια καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Στο δρόμο για ένα κάστινγκ σε πασίγνωστο τηλεπαιχνίδι κι ενώ ετοιμάζεται να προσθέσει τις τελευταίες πινελιές στο μακιγιάζ της, παθαίνει ένα ατύχημα. Αυτομάτως βρίσκεται στις πύλες του παραδείσου, όπου για μεγάλη της έκπληξη, ο φύλακας άγγελός της, Φρεντ, την ενημερώνει ότι βρίσκεται στο απόλυτο σημείο μηδέν: δεν έχει κάνει ούτε καλές πράξεις, ούτε όμως και κακές, κι αυτό δυσκολεύει την κατάταξή της στον επόμενο κόσμο! Η Ντεμπ φανερά ενοχλημένη, πατάει ένα κουμπί και επιστρέφει στη γη… μόνο που αυτή τη φορά, επιστρέφει στο σώμα μιας υπέρβαρης και πανέξυπνης δικηγόρου, της Τζέιν. Η Ντεμπ, ως Τζέιν πλέον, θα περάσει από διάφορα στάδια στην προσπάθειά της να εξοικειωθεί με το νέο της παρουσιαστικό. Το πιο δύσκολο είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει την ταυτότητά της σε κανέναν δικό της άνθρωπο και ειδικά στο σύντροφό της, που τυχαίνει να πιάσει δουλειά στο ίδιο δικηγορικό γραφείο με την ίδια. Παράλληλα, όμως, θα ανακαλύψει ότι διαθέτει άριστες νομικές γνώσεις, είναι ευφυέστατη κι έχει καλή καρδιά. Σύμμαχοί της θα είναι η παιδική της φίλη, η Στέισυ, που είναι και η μόνη που γνωρίζει τι πραγματικά της έχει συμβεί, η βοηθός της στη δουλειά, Τέρι και ο φύλακας άγγελός της, Φρεντ.

Επίσης, καλοκαιρινή παρέα μέσα από τη συχνότητα του MEGA θα κρατήσουν στους τηλεθεατές οι ήρωες της αμερικάνικης αστυνομικής σειράς «Black list». Ο Ρέιμοντ Ρεντ, πρώην κυβερνητικός πράκτορας και περιβόητος φυγάς, παραδίδεται στο FBI για να βοηθήσει στη σύλληψη των πιο επικίνδυνων εγκληματιών του κόσμου που για χρόνια κάλυπτε. Θέτει όμως έναν όρο , να συνεργαστεί αποκλειστικά με τη νεοσύλλεκτη πράκτορα Ελίζαμπεθ χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται το λόγο. Καθώς συνεργάζονται, η Λιζ μπλέκεται σε μια μυστηριώδη συνομωσία που αφορά το θάνατο του πατέρα της αλλά και τον όχι και τόσο αθώο σύζυγό της.

Τέλος δύο ακόμα σειρές που το MEGA προγραμματίζει να προβάλλει μέσα στο καλοκαίρι είναι οι «Franklin and Bash» και «Lost girl».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε