Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι όροι του MEGA στον Μάρκο Σεφερλή

Οι όροι του MEGA στον Μάρκο Σεφερλή

Ολοκλήρωσε την τηλεοπτική σεζόν και με τις επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης αναμενόταν να είχε επίσημα ανακοινωθεί ότι παίρνει το «πράσινο φως» και για του χρόνου. Ο λόγος για τον Μάρκο Σεφερλή που με την εκπομπή «Mega με μία» κατάφερε να εισπράξει υψηλές τηλεθεάσεις για το MEGA.
 

Παρά το ότι ο ηθοποιός δεν κατάφερε να κερδίσει το ζευγάρι του ΑΝΤ1, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, αφού σημείωσαν υψηλότερο μέσο όρο σεζόν, εντούτοις η «μάχη» της τηλεθέασης ανάμεσα στις δύο εκπομπές ήταν σκληρή. Λογικό λοιπόν και αναμενόμενο να ανανεωνόταν η συνεργασία του Σεφερλή με το κανάλι της Μεσογείων, κάτι που δεν έχει γίνει αφού ακόμα στο κανάλι της Μεσογείων δεν έχουν αποφασίσει τι πρόκειται να κάνουν.

Με τη διαφημιστική αγορά να κινείται σε πτωτική πορεία και με τους πρόσθετους φόρους που αναμένεται να επιβληθούν στα ΜΜΕ τα στελέχη του MEGA δεν έχουν ακόμα αποφασίσει τι πρόκειται να βγάλουν την επόμενη σεζόν. Βέβαια θεωρείται σίγουρο πως θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να έχουν πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή αφού θα μπορέσουν μέσα από αυτή να εξυπηρετήσουν με «τοποθέτηση προϊόντων» διαφημιστικές υποχρεώσεις.

Ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να βάλουν κάποιες προϋποθέσεις και οι οποίες θα τεθούν ως όροι στον Μάρκο Σεφερλή για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, ή σε οποιονδήποτε άλλο παρουσιαστή, εφόσον «ναυαγήσει» η συνεργασία με το δημοφιλή ηθοποιό. Οι βασικοί όροι λοιπόν που έχουν σχέση με τον παρουσιαστή της εκπομπής είναι δύο και ο πρώτος είναι σε οικονομικό επίπεδο καθώς θα υπάρξει αρκετό «ψαλίδισμα» στην αμοιβή του, όπως αναγκάζουν τα οικονομικά δεδομένα της αγοράς.

Ο δεύτερος όρος προκύπτει από όσα έχουν… τραβήξει στο κανάλι της Μεσογείων τα τελευταία χρόνια κι έχουν να κάνουν με τους συνεργάτες, την ομάδα δηλαδή που θα στελεχώσει το βασικό παρουσιαστή. Όρος για τον οποίο στο κανάλι της Μεσογείων τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά… διαλλακτικοί με αποτέλεσμα να το μετανιώσουν.

Τώρα όμως τα στελέχη του MEGA θέλουν να έχουν αυτοί την τελική απόφαση στην επιλογή της ομάδας και όχι να τους ασκούνται πιέσεις από τον εκάστοτε παρουσιαστή. Κι είναι σαφές ότι στη συζήτηση τόσο με τον Μάρκο Σεφερλή όσο και με άλλον παρουσιαστή θα κρατήσουν πλέον αυτή την τακτική, θέτοντάς την ως βασικό όρο συνεργασίας. Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες μου δεν έχει γίνει ακόμα καμία συνάντηση στελεχών του σταθμού με τον Μάρκο Σεφερλή αφού με τις πολιτικές εξελίξεις έχουν όλα «παγώσει».

Η συνάντηση θα γίνει τις επόμενες ημέρες όπου μεταξύ άλλων θα του τεθούν οι δύο αυτοί όροι και από την απάντησή του θα κριθεί αν θα υπάρξει συνεργασία ή στο MEGA θα αναζητήσουν άλλον παρουσιαστή για την πρωινή ψυχαγωγική τους εκπομπή…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε