Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι Παγιδευμένοι – επόμενο επεισόδιο: Ποιος θα είναι το επόμενο θύμα των αδίστακτων εκβιαστών;

Οι Παγιδευμένοι – επόμενο επεισόδιο: Ποιος θα είναι το επόμενο θύμα των αδίστακτων εκβιαστών;

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Οι Παγιδευμένοι» που θα προβληθεί την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024. Ανώνυμες απειλές, αδίστακτοι εκβιασμοί, παράτολμα σχέδια και ριψοκίνδυνες κινήσεις παγιδεύουν, γι’ άλλη μια φορά, τους ήρωες. Ποιος θα είναι το επόμενο θύμα;

Οι Παγιδευμένοι: Τρίτη 19 Μαρτίου, επεισόδιο 44

Η Λίνα είναι αναστατωμένη, μετά την απειλή που δέχτηκε. Καλεί την Άννα και της λέει όλα όσα συνέβησαν. Η Άννα ειδοποιεί τον Δημήτρη και την υπόλοιπη οικογένεια.

Ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις της οικογένειας της νύφης, ο Δημήτρης είναι καχύποπτος και πιστεύει ότι κάτι κρύβουν.

Ο Ιάσονας παροτρύνει τον Αλέκο να εκμεταλλευτούν τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης και τις απειλές που δέχεται εναντίον του, αναλαμβάνοντας την υπόθεση.

Η άρνηση του Δημήτρη να υποκύψει στις απειλές που δέχονται οι κοντινοί του άνθρωποι θα τον φέρουν αντιμέτωπο με ένα τραγικό γεγονός.

Ποιος θα είναι το επόμενο θύμα των αδίστακτων εκβιαστών;

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Ταμίλλα Κουλίεβα, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Εβελίνα Γουρνά, Κωστής Ραμπαβίλας.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος

Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης

Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου

Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή

Στον Β’ κύκλο μπαίνουν δυναμικά και οι (με αλφαβητική σειρά): Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Μαζί τους και ο Τάσος Χαλκιάς.

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim. 

Διανέμεται από την Madd.

Media Τελευταίες ειδήσεις