Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

«Οι Πανθέοι» αποκαλύπτονται: Η πρώτη εικόνα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

«Οι Πανθέοι» αποκαλύπτονται: Η πρώτη εικόνα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

«Οι Πανθέοι» του Τάσου Αθανασιάδη επιστρέφουν στην τηλεόραση, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ήδη, τέσσερις πρωταγωνιστές, αποκαλύπτονται.

4 τηλεοπτικά spots, 4 προσωπογραφίες, η πρώτη εικόνα από τους Πανθέους, της σειράς που έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ.

4 δυνατοί λόγοι να ακολουθήσουμε τα πρόσωπα της σειράς, στο δικό τους γοητευτικό περιβάλλον με φόντο την ελληνική ιστορία.

4 άνθρωποι φτιαγμένοι από διαφορετικά υλικά, θα αγγίξουν τα όρια του συναισθηματικού τους κόσμου κάτω από τη στέγη μιας οικογένειας, της οικογένειας των Πανθέων.

47 χρόνια μετά, η οικογένεια των «Πανθέων» έρχεται στον ΣΚΑΪ. Στη σειρά πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), ο Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), η Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου) και ο Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), οι οποίοι παρουσιάζουν τους ρόλους τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου)

Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος)

Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου)

Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης)

Οι Πανθέοι, είναι ένα αριστούργημα της ελληνικής πεζογραφίας, που χάρισε στον δημιουργό του Τάσο Αθανασιάδη το Βραβείο Πεζογραφήματος από την Ακαδημία Αθηνών το 1959.

Το βιβλίο, ένα από τα μυθιστορήματα του συγγραφέα που μεταφέρθηκαν στην ελληνική τηλεόραση, προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στην τηλεόραση την περίοδο 1977-1979 και εξιστορεί τις περιπέτειες των «Πανθέων», μιας μεγαλοαστικής οικογένειας, κατά τα πρώτα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Media Τελευταίες ειδήσεις