Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι Ψυχοκόρες – επόμενα επεισόδια: Φρόσω και Μέλιος έρχονται όλο και πιο κοντά, και η Ευανθία το καταλαβαίνει

Οι Ψυχοκόρες – επόμενα επεισόδια: Φρόσω και Μέλιος έρχονται όλο και πιο κοντά, και η Ευανθία το καταλαβαίνει

Αυτή την εβδομάδα οι «Ψυχοκόρες», έρχονται την Τετάρτη και την Πέμπτη στις 21:00 για να διηγηθούν τις συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς.

Οι Ψυχοκόρες – Τετάρτη 17 Απριλίου, επεισόδιο 14

Μετά την τραγική εξέλιξη με την Όλγα, η Μαρίκα συγκλονισμένη αναζητά την Βικτωρία, ώστε να φύγουν το συντομότερο με τη Δεσποινιώ από το σπίτι του Κοτρώτση.

Ο Τάσος προμηθεύει με όπιο τη Νέλλα που κάνει κατάχρηση επηρεασμένη από το πρωινό περιστατικό. Ο Λεωνίδας παγιδεύει τη Βασιλική και ο Παύλος ξεσπά άσχημα όταν την βρίσκει στο γραφείο του. Ο Αρδίτης συγχύζεται με τη φωτογράφιση στο νοσοκομείο και τις πρωτοβουλίες της Μάγιας χωρίς την έγκριση του, πράγμα που αρέσει στον Παύλο.

Η Φρόσω κι ο Μέλιος έρχονται όλο και πιο κοντά και η Ευανθία το καταλαβαίνει, έχοντας πάντα στο μυαλό της τα λόγια της Αλμπίνας.

Οι Ψυχοκόρες – Πέμπτη 18 Απριλίου, επεισόδιο 15

Η Μαρίκα ανησυχεί μήπως η Δεσποινιώ έχει παρενοχληθεί από τον Κοσμά, αλλά εκείνη το αρνείται. Ο Τάσος μαθαίνει στη Νέλλα τανγκό, ωστόσο το ενδιαφέρον του για τη Δεσποινιώ κατά τη διάρκεια της πρόβας, πυροδοτεί την παρανοϊκή ζήλια της.

Ο Κοσμάς προσπαθεί με νύχια και με δόντια να λύσει το πρόβλημα στο εργοστάσιο. Ο Παύλος κι η Βασιλική επισκέπτονται τον Εθνικό Κήπο, πηγαίνοντας στο Εργατικό Κέντρο για την ομιλία της Μάγιας, κι αρχίζει να γίνεται αισθητή η μεταξύ τους συμπάθεια κι ο θαυμασμός.

Η Ευανθία, με τους άντρες των αδελφών του Νάτση να απειλούν την περιουσία του, επισπεύδει την απόκτηση παιδιού με κάθε τρόπο και κανονίζει να βγουν μόνοι τους η Φρόσω και ο Μέλιος στον περιοδεύοντα κινηματογράφο που επισκέπτεται το χωριό τους.

Ψυχοκόρες (αλφαβητικά): Μαργαρίτα Αλεξιάδη, Μένια Βουλιώτη, Μαριάννα Κιμούλη, Άννα Λουιζίδη.

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Χρήστος Μαλάκης, Δήμητρα Ματσούκα, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Γιούλικα Σκαφιδά.

Σενάριο: Πένυ Φυλακτάκη, Βαγγέλης Νάσης.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Χαραλαμπίδης.

Σκηνογράφος: Χρύσα Δαπόντε.

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Φώτου, Βασίλης Κλωτσοτήρας.

Μοντάζ: Στέλλα Φιλιπποπούλου, Σταύρος Σπανός.

Μουσική: Σταμάτης Σταματάκης.

Concept: Γιάννης Εξηντάρης.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Φρόσω Ράλλη.

Εκτ. Παραγωγοί: Ειρήνη Σουγανίδου, Φρόσω Ράλλη.

Παραγωγή/ Εκτέλεση παραγωγής: Feelgood Productions.

Δείτε όλα τα επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας των «Ψυχοκορών» στο ΑΝΤ1+.

Media Τελευταίες ειδήσεις