Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι τελικές επαφές για την επιστροφή του «Voice»

Οι τελικές επαφές για την επιστροφή του «Voice»

Ήταν στον ΑΝΤ1 αλλά τελικά βρέθηκε στο STAR, όταν στο κανάλι του Αμαρουσίου… αρνήθηκαν τις παρεμβάσεις που τους ζητήθηκαν να έχουν από την ξένη εταιρεία παραγωγής.

Ωστόσο επειδή το STAR δεν πήρε άδεια από το διαγωνισμό τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν ότι με θολό το τηλεοπτικό τοπίο δεν μπορούν να επενδύσουν και να το βγάλουν, οπότε για ακόμα μία φορά το «Voice» βρέθηκε χωρίς τηλεοπτική στέγη στη χώρα μας. Όπως όμως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο του Newsit.gr υπήρξαν άλλοι… μνηστήρες για το πετυχημένο talent show που ήθελαν να το εντάξουν στο πρόγραμμά τους.

Όπως λοιπόν φαίνεται νικητής είναι ο ΣΚΑΪ που μετά από σειρά επαφών με τον τούρκο που έχει τα δικαιώματα του talent show στη χώρα μας εξασφάλισε το «Voice» και μάλιστα για να το βγάλει μέσα στους επόμενους μήνες. Το μόνο που απομένει είναι οι τελικές συνεννοήσεις αλλά οι επαφές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αναμένεται ότι τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Στελέχη του ΣΚΑΪ μάλιστα θα ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες στην Τουρκία και όπως φαίνεται θα γυρίσουν με το συμβόλαιο στο χέρι.

Επειδή όμως δεν έχει υπάρξει η τελική συμφωνία στο κανάλι του Φαλήρου κρατούν ακόμα το… στόμα τους κλειστό, όπως έκαναν και με το «X Factor», θέλοντας να είναι οριστικό ότι θα αποκτήσουν τα δικαιώματα πριν κάνουν οποιαδήποτε επίσημη δήλωση. Το πακέτο της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών (της τούρκικης εταιρείας παραγωγής και του ΣΚΑΪ) περιλαμβάνει και το «Survivor» με σκοπό αυτό να γυριστεί τους επόμενους μήνες ώστε να βγει στον αέρα τον Μάρτιο. Και βέβαια μην ξεχνάμε ότι τότε, τον Μάρτιο του 2017, το κανάλι του Φαλήρου σκοπεύει να βγάλει στον αέρα το δεύτερο κύκλο του «X Factor» με το οποίο απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πετυχημένο άνοιγμα στην ψυχαγωγία.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε