Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι τηλεθεατές… μουρμούρισαν και πήγαν στο Παρτάλι με «Αρβύλα»

Οι τηλεθεατές… μουρμούρισαν και πήγαν στο Παρτάλι με «Αρβύλα»

Μαζική μετακίνηση τηλεθεατών παρατηρείται κάθε Δευτέρα βράδυ αφού χιλιάδες κάνουν ζάπινγκ για να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους προγράμματα με αποτέλεσμα αυτά να σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις.

Έτσι και χθες οι περισσότεροι τηλεθεατές στη ζώνη του prime time ξεκίνησαν να παρακολουθούν τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που έφερε στον ALPHA 35,5% στο γενικό σύνολο και 39,5% στο δυναμικό κοινό. Μετά το τέλος της σειράς υπήρξε… μαζική μετακίνηση στο MEGA με τους περισσότερους τηλεθεατές να παρακολουθούν τη σειρά «Κάτω Παρτάλι» και τα μηχανάκια τηλεθέασης να σημειώνουν 39,8% στο γενικό σύνολο και 46,3% στο δυναμικό κοινό.

Όταν όμως η σειρά έριξε τίτλους τέλους η μαζική μετακίνηση τηλεθεατών συνεχίστηκε με προορισμό τον ΑΝΤ1 και τους «Ράδιο Αρβύλα» να σημειώνουν 34,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 40,5% στο δυναμικό κοινό. Συμπέρασμα; Οι δύο σειρές και η σατιρική εκπομπή έχουν δημιουργήσει μεγάλο φαν κλαμπ με χιλιάδες τηλεθεατές να είναι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι προκειμένου να περάσουν ευχάριστα το βράδυ της Δευτέρας! Και όσον αφορά κάποιες… φήμες που ακούστηκαν για πρόωρο τέλος της σειράς «Κάτω Παρτάλι» να αναφέρω πως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα.

Βέβαια αυτές τις μέρες τα γυρίσματα έχουν σταματήσει αφού ήδη έχουν παραδοθεί στο MEGA τα επόμενα τέσσερα επεισόδια, ενώ έχει γυριστεί μεγάλο μέρος και των τριών υπολοίπων και απομένουν πέντε ακόμα για να ολοκληρωθεί ο κύκλος των δεκαπέντε επεισοδίων. Αυτά για να μην ακούγονται… ράδιο αρβύλες και για να μην… μουρμουράνε δικαιολογημένα οι τηλεθεατές πως θα σταματήσει μία από τις αγαπημένες τους σειρές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε