Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ορέστης Τζιόβας: Ήθελα να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας

Ορέστης Τζιόβας: Ήθελα να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Ορέστης Τζιόβας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στην παρόρμηση και στις πολυσυζητημένες δηλώσεις περί των σεξουαλικών του αναζητήσεων αναφέρθηκε ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα το πρωινό της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” στο OPEN. 

“Την εμπιστεύομαι καμιά φορά την παρόρμηση. Αν είναι και χαρακτηριστικό σου, θα το αγκαλιάσεις. Καλό είναι όσο ωριμάζεις, μεγαλώνεις, σκέφτεσαι καλύτερα, ζυγίζεις καλύτερα τα πράγματα αλλά δεν μετανιώνω τα επί τόπου που έχω κάνει στη ζωή μου. Δεν θέλω να μετανιώνω για ότι έχει γίνει, το βρίσκω λάθος. Το βρίσκω άδικο”.

“Τα σχόλια στα social media τα αντιμετωπίζω έτσι όπως θα έπρεπε να τα αντιμετωπίσω. Εντάξει, άμα σου κόβει λίγο καταλαβαίνεις τι αντιδράσεις μπορεί να έχει κάτι που θα πεις. Εντάξει, δεν είναι φυσιολογικά τα πράγματα όπως θα έπρεπε να είναι” τόνισε, αρχικά, ο Ορέστης Τζιόβας.

“Έκανες μια δήλωση, λοιπόν, που συζητήθηκε πάρα πολύ σε σχέση με τις” προσπάθησε να πει η Μπέττυ Μαγγίρα για να την διακόψει ο καλεσμένος της, δηλώνοντας πως “δεν θέλω να πούμε κάτι για αυτό, γιατί έχω πει πάρα πολλά για αυτό.

Ο σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας το οποίο και έγινε ακριβώς όπως το ήθελα. Δηλαδή τα μηνύματα που έλαβα από ανθρώπους ήταν στο στιλ “μπράβο, φίλε, που μιλάς, είσαι έτσι και βοηθάς πραγματικά”. Αυτό. Οπότε είμαι πολύ καλά με αυτό”.

“Ο κάθε φίλος μου είναι διαφορετικός, έχει διαφορετικές απόψεις και έτσι είναι ο κόσμος γενικώς. Φυσικά και μου λένε γιατί μιλάω, αλλά εντάξει. Ο καθένας όπως θέλει”.

“Ας με αντιμετωπίζουν όπως θέλουν. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπιση του και για τις πράξεις του και για τις απόψεις του.

Άμα δεν συμφωνούμε, καλύτερα να μη συμφωνούμε και να μην δουλεύουμε μαζί” πρόσθεσε, επίσης, ο Ορέστης Τζιόβας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις