Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ορέστης Τζίοβας: “Λάθος να κατηγορείται ολόκληρος ο κλάδος για κάποια περιστατικά”

Ορέστης Τζίοβας: “Λάθος να κατηγορείται ολόκληρος ο κλάδος για κάποια περιστατικά”

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Ορέστης Τζιόβας στη συνέντευξη στο φλΕΡΤ!

Το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στην ΕΡΤ ο Ορέστης Τζιόβας και στην εκπομπή “φλΕΡΤ” όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τσουνάμι καταγγελιών που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός σημείωσε πως “νομίζω πως είναι πολύ λάθος να κατηγορήσεις έναν ολόκληρο κλάδο από κάποια περιστατικά τα οποία συμβαίνουν σε κάθε κλάδο.

Το κομμάτι της δουλειάς του καθενός, άσχετα από όλη του τη ζωή, δεν μπορούμε να το καθαιρέσουμε. Να καθαρέσουμε δηλαδή τεράστια που έχουν γίνει από ανθρώπους που δεν ήταν καλοί άνθρωποι. Έχουμε δει άσχημες συμπεριφορές, απόψεις, πολιτικές θέσεις. Είναι ξεχωριστά πράγματα”.

“Όταν αγαπάς το έργο κάποιου, δεν αγαπάς και όλο το υπόλοιπο. Είναι το καλλιτεχνικό του έργο οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να επηρεάζει ή όχι.

Κάποιοι που μπορεί να σκέφτονατι έτσι για όλο τον κλάδο μας είναι λάθος. Όπως είναι λάθος να γενικεύεις” πρόσθεσε. “Το θέμα είναι να είμαστε μορφωμένοι, να μην πέφτει το μυαλό μας σε παγίδες και να μην μας κοροϊδεύουν και να μην μας κάνουν ότι θέλουν”.

Media Τελευταίες ειδήσεις