Κυριακή, 25 Φεβ.
14oC Αθήνα

Ορέστης Τζιόβας: Την έχω πατήσει πολλές φορές από φίλους

Ορέστης Τζιόβας: Την έχω πατήσει πολλές φορές από φίλους

«Το να θυμώσεις με τη σεξουαλικότητα του άλλου, σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα», είπε ο Ορέστης Τζιόβας.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαίρη Αργυριάδου έδωσε ο Ορέστης Τζιόβας. Ο ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για το political correct, αλλά και τη διαφορετικότητα.

«Ήταν να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο, αλλά τελικά ναυάγησε. Με ενδιαφέρει η παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού ή βραδινής εκπομπής με συνεντεύξεις.

Δεν θα έκανα πρωινό με gossip. Δεν είναι της αισθητικής μου αυτές οι εκπομπές. Είναι συν οτιδήποτε προστατεύει από προσβλητικά σχόλια ομάδες με οποιαδήποτε διαφορετικότητα.

Το political correct έχει κάνει τους κωμικούς να μη μπορούν να πουν τίποτα», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.  

Ο Ορέστης Τζιόβας είπε στη συνέχεια: «Είναι υποκριτικό το ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφαίρεσε τη λέξη χοντρός. Ο χοντρός είναι ένα χαρακτηριστικό, όπως ο λεπτός και ο ξανθός.

Το αρνητικό πρόσημο το δίνει η κοινωνία και όχι η λέξη. Δεν έχω χρόνο να δω τηλεόραση, ούτε αυτά που παίζω εγώ, έχω και προσωπική ζωή. Δίνω βάση στην προσωπική μου ζωή, είμαι σε σχέση και θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Την έχω πατήσει πολλές φορές από φίλους».  

Κλείνοντας, ο Ορέστης Τζιόβας είπε: «Το μίσος προς τη διαφορετικότητα έχει να κάνει με το πρόβλημα που έχουμε με τον εαυτό μας. Το να θυμώσεις με τη σεξουαλικότητα του άλλου, σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα».

Media Τελευταίες ειδήσεις