Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Όταν ο Παντελίδης ήταν πιωμένος έδινε το αυτοκίνητο σε άλλον…»!

«Όταν ο Παντελίδης ήταν πιωμένος έδινε το αυτοκίνητο σε άλλον…»!

Έχει περάσει ένας χρόνος από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη και ακόμα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το τι συνέβη…! Το λόγο έχει η δικαιοσύνη ενώ πολλά λέγονται και γράφονται…!

Στη σημερινή «Αυτοψία», στις 23:30, ο Αντώνης Σρόιτερ ασχολείται με το τραγικό δυστύχημα και στην κάμερα της εκπομπής μιλά ο δικηγόρος της οικογένειας του Παντελή, Χαράλαμπος Λυκούδης, που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει πόρισμα των αρμόδιων Αρχών, που να λέει ότι στη θέση του οδηγού ήταν ο Παντελίδης.

Σε ερώτηση μάλιστα για το εάν ισχύει η έντονη φημολογία ότι η οικογένεια έχει κινήσει όλη αυτή τη διαδικασία λόγω των αποζημιώσεων, ο δικηγόρος απαντά ότι την οικογένεια δεν την ενδιαφέρουν οι αποζημιώσεις, τονίζοντας ότι σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι το αυτοκίνητο το οδηγούσε ο Παντελίδης, τότε η οικογένειά του θα το αποδεχθεί και δεν θα στραφεί κατά των κοριτσιών που ήταν συνεπιβάτες. Στη συνομιλία τους μάλιστα με τον Αντώνη Σρόιτερ ο δικηγόρος αναλύει τι φοβούνται τα κορίτσια και αναφέρει ότι υπάρχει ένα σοβαρό θέμα με το κινητό του Παντελή Παντελίδη, ενώ τονίζει πως «όταν ο Παντελής ήταν πιωμένος έδινε το αυτοκίνητο σε άλλον»!

Χαρακτηριστικά είναι και όσα λέει στην εκπομπή ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, αδερφός του Παντελή, τονίζοντας ότι τα στοιχεία που έχει η οικογένεια στα χέρια της, δείχνουν ότι ο αδελφός του ήταν στη θέση του συνοδηγού κι ότι επιμένουν να μάθουν την αλήθεια ώστε να δικαιωθεί και να ηρεμήσει η ψυχή του. Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα περιγράφει στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA την τελευταία συνάντηση που είχε με τον αδελφό του, ενώ αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που είχε από αυτόν στο κινητό του, λίγο πριν από το τροχαίο δυστύχημα, αναφέροντας μάλιστα ότι εκείνο το βράδυ ο Παντελής ήταν πολύ στεναχωρημένος λόγω των αντιδράσεων που είχε προκαλέσει το τραγούδι του για την Κύπρο και τα Κατεχόμενα. Ο αδελφός του λαϊκού τραγουδιστή αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο ίδρυμα που σκοπεύει να δημιουργήσει η οικογένεια με σκοπό να βοηθά νεαρούς καλλιτέχνες που αγαπούν τη μουσική και δεν έχουν στήριξη, να κάνουν καριέρα στον χώρο του τραγουδιού. Επίσης, λέει ότι η οικογένεια έχει πολλά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή, τα οποία και θα τα κυκλοφορήσει γιατί όπως χαρακτηριστικά λέει «τα έχει ανάγκη ο κόσμος».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε