Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Όταν οι κάμερες… δεν γράφουν! (#4)

Όταν οι κάμερες… δεν γράφουν! (#4)

Θέλοντας να βάλει περισσότερα χρήματα στην τσέπη του το… πρόσωπο αυτό υπέγραψε το θεατρικό κείμενο ως δικό του. Πίστευε ότι κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι ότι στην ουσία είχε κάνει πιστή μετάφραση στο θεατρικό έργο που είχε γράψει μία αμερικανίδα συγγραφέας.

Έλα όμως, που την παράσταση έτυχε να παρακολουθήσει μία ελληνίδα που είναι φίλη της πραγματικής συγγραφέας του έργου. Η γυναίκα αφού συνειδητοποίησε ότι το έργο ήταν ακριβώς το ίδιο ενημέρωσε την πραγματική συγγραφέα του έργου, η οποία αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της δικαιοσύνης για «κλοπή πνευματικού έργου». Το πρόσωπο που φέρεται ως συγγραφέας αγνοεί ότι η πραγματική συγγραφέας είναι ενήμερη και σκοπεύει να κινηθεί νομικά. Ενώ λοιπόν προσπάθησε να κερδίσει παραπάνω χρήματα ως «συγγραφέας» και όχι ως «μεταφραστής» γλιτώνοντας τα πνευματικά δικαιώματα, τελικά και θα πληρώσει πολύ περισσότερα, αλλά και μετά τη δημοσιότητα θα… αμφισβητηθούν και προηγούμενες δουλειές του προσώπου αυτού!

(Σημείωση: «Όταν οι κάμερες… δεν γράφουν!» αναφέρονται σε αληθινά γεγονότα και έχουν επιβεβαιωθεί από αρκετές αξιόπιστες μαρτυρίες. Δεν αποκαλύπτω όμως, τα ονόματα των πρωταγωνιστών για να μην έχω και εγώ, αλλά και οι μάρτυρες… τρεχάματα! Ωστόσο, είναι χρήσιμο να δημοσιοποιούνται… προς γνώσιν και συμμόρφωσιν!)

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε