Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Όταν οι κάμερες… δεν γράφουν! (#5)

Όταν οι κάμερες… δεν γράφουν! (#5)

Πολλοί είναι αυτοί που ρωτούν το κυβερνητικό στέλεχος γιατί τον τελευταίο καιρό και ιδιαίτερα μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων αυτός είχε ύφος… Μεγάλης Παρασκευής!

Βέβαια αυτός δικαιολογείται λέγοντας «σκοτούρες» κι αφήνοντας να εννοηθεί το πόσο… βαρύ έργο έχει αναλάβει, αλλά στην πραγματικότητα… μαραζώνει όχι λόγω των πολιτικών υποχρεώσεών του, αλλά επειδή η σύντροφός του τις γιορτές… τον απέφευγε!

Ο λόγος της απομάκρυνσής της είναι ότι ο κυβερνητικός αξιωματούχος καθυστερεί να της δώσει εκπομπή στη ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Πάντως, για να λέμε και την πλήρη αλήθεια, προσπάθησε να την βάλει στον ιδιωτικό τομέα, αλλά κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν του έκανε το χατίρι, οπότε θα πρέπει να την βολέψει… στο μαγαζάκι τους, έστω κι αν συναντά πολλές αντιρρήσεις από ομοϊδεάτες του!

(Σημείωση: «Όταν οι κάμερες… δεν γράφουν!» αναφέρονται σε αληθινά γεγονότα και έχουν επιβεβαιωθεί από αρκετές αξιόπιστες μαρτυρίες. Δεν αποκαλύπτω όμως, τα ονόματα των πρωταγωνιστών για να μην έχω και εγώ, αλλά και οι μάρτυρες… τρεχάματα! Ωστόσο, είναι χρήσιμο να δημοσιοποιούνται… προς γνώσιν και συμμόρφωσιν!)

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε