Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Παγιδευμένοι – επόμενα επεισόδια: Στην παγίδα των ένοχων μυστικών και έντονων συναισθημάτων

Παγιδευμένοι – επόμενα επεισόδια: Στην παγίδα των ένοχων μυστικών και έντονων συναισθημάτων

Η σειρά «Παγιδευμένοι» έρχεται και αυτή την εβδομάδα, με καθηλωτικά επεισόδια και θα κόψουν την ανάσα μας.

Τι θα δούμε στα επεισόδια που θα προβληθούν από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 έως και την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023.

Παγιδευμένοι: Δευτέρα 23 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 27

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τη δηλητηρίαση του Άγγελου στοχοποιούν ένα κοντινό του πρόσωπο. Ποιο είναι αυτό; Τι ρόλο έχει παίξει στην πραγματικότητα; Η Άννα προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανακαλύψει πού βρίσκεται ο πατέρας της.

Ο Ανδρέας περιμένει με αγωνία αν η Δανάη και η Νατάσσα θα καταγγείλουν τον Βλάσση για τον ξυλοδαρμό. Ο Θοδωρής ανακοινώνει στον Σπύρο την πρόθεσή του να πιάσει δουλειά δίπλα στον παππού του, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον Σπύρο, ο οποίος θα ανακαλύψει ένα μεγάλο ψέμα που του έχει πει ο Γεράσιμος.

Ο Αλέκος και ο Άγγελος έχουν μία τρυφερή συνάντηση πατέρα γιου στην εντατική, που κρύβει, όμως, πολλά. Η σχέση της Άννας και του Δημήτρη μοιάζει πλέον ακλόνητη. Όμως, για τον Δημήτρη ο κόσμος χάνεται κάτω από τα πόδια του όταν ανακαλύπτει ότι η Άννα είναι εξαφανισμένη. Πού βρίσκεται η Άννα μετά την παράτολμη πρωτοβουλία που πήρε;

Παγιδευμένοι: Τρίτη 24 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 28

Η εξαφάνιση της Άννας έχει συγκλονίσει τον Δημήτρη που την ψάχνει και υποψιάζεται το χειρότερο. Ο Σταύρος κατηγορεί τον Αλέκο, την Υβόννη και την Κλειώ για τον Άγγελο και προχωράει σε καταθέσεις για να ανακαλύψει την αλήθεια. Είναι όλοι ύποπτοι!

Ο Σπύρος, μετά το ψέμα του Γεράσιμου, είναι έτοιμος να τον διώξει από το σπίτι, όμως, μια νέα αποκάλυψη θα τον φέρει μπροστά σε ένα δύσκολο δίλημμα. Οι έρευνες της αστυνομίας για την εύρεση της Άννας αποδίδουν καρπούς. Την βρίσκουν τραυματισμένη, μόνη κι αβοήθητη στο δάσος σε κατάσταση σοκ. Τι της έχει συμβεί;

Παγιδευμένοι: Τετάρτη 25 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 29

Η Άννα αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό της. Κι ενώ εκείνη είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα, ο Ανδρέας αναγκάζεται να τη συλλάβει.

Ο Δημήτρης, αδυνατώντας να πιστέψει ότι η Άννα είναι ένοχη, αρχίζει να ερευνά παράτυπα την υπόθεση για να ανακαλύψει τι έχει συμβεί. Ο Σταύρος, για μία ακόμα φορά, βρίσκεται απέναντί του. Θα σταματήσει ο Δημήτρης τις έρευνες ή θα θέσει τον εαυτό του και την καριέρα του σε κίνδυνο;

Ο Σπύρος είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει την οικογένεια της Άννας για το τι της έχει συμβεί. Η εσωτερική του πάλη ανάμεσα στο καθήκον και τη συνείδησή του είναι αβάστακτη. Κι ενώ οι έρευνες δεν οδηγούν πουθενά, η Άννα παραπέμπεται στον Ανακριτή. Η σιωπή της επιβαρύνει τη θέση της, μέχρι που κάποια στιγμή θυμάται και όλα παγώνουν! Ποια είναι η αλήθεια τελικά;

Συντελεστές

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος
Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης
Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου
Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή
Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή, η Ταμίλλα Κουλίεβα

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκυ Μανώλη, Γιάννης Λαπατάς
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σωτηρία Ψευτούδη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: PEDIO PRODUCTIONS

Media Τελευταίες ειδήσεις