Τετάρτη, 28 Φεβ.
17oC Αθήνα

Παγιδευμένοι – επόμενο επεισόδιο: Η ώρα της αποκάλυψης του ενόχου έφτασε

Παγιδευμένοι – επόμενο επεισόδιο: Η ώρα της αποκάλυψης του ενόχου έφτασε

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Παγιδευμένοι». Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 30 Ιανουαρίου.

Η ώρα της αποκάλυψης έφτασε και το όνομα του πραγματικού ενόχου πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία. Ποιος είναι ο δράστης; Θα αντέξει η σχέση του Δημήτρη και της Άννας σε αυτή τη νέα δοκιμασία;

Παγιδευμένοι – Τρίτη 30 Ιανουαρίου, επεισόδιο 30

Η έρευνα για την εξαφάνιση της γυναίκας και της κόρης του Φαίδωνα συνεχίζεται από την Αγγελική. Η κατάθεση της νύφης του Φαίδωνα φαίνεται να είναι το κλειδί της υπόθεσης, μόνο που τελικά θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία του Άκη θα εξοργίσουν την Άννα, αλλά θα σταθεί δίπλα στην οικογένειά της ως συνήγορος υπεράσπισης. Η Αστυνομία βρίσκεται πια στα ίχνη τους και η σύλληψή τους είναι μονόδρομος.

Η ομολογία, όμως, του ενός πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο πραγματικός ένοχος ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Ταμίλλα Κουλίεβα, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Εβελίνα Γουρνά, Κωστής Ραμπαβίλας.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος

Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης

Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου

Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή 

Στον Β’ κύκλο μπαίνουν δυναμικά και οι (με αλφαβητική σειρά): Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Μαζί τους και ο Τάσος Χαλκιάς.

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim. 

Διανέμεται από την Madd.

Media Τελευταίες ειδήσεις