Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναγιώτης Φασούλας: Όλα τα άλλαξε η επιτυχία στο Ευρωμπάσκετ του ’87

Παναγιώτης Φασούλας: Όλα τα άλλαξε η επιτυχία στο Ευρωμπάσκετ του ’87

Στη χρυσή επιτυχία της Εθνικής “γύρισε” ο Παναγιώτης Φασούλας!

Στον άθλο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ το ’87 εστίασε ο Παναγιώτης Φασούλας μιλώντας στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούτζου την Παρασκευή. 

“Η φανέλα της Ελλάδας σε επίπεδο εθνικών ομάδων απέκτησε μια βαρύτητα. Νομίζω ότι έχει σταθεί σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο το μπάσκετ τα τελευταία χρόνια και τώρα ήρθε η εποχή ενδεχομένως να κάνει και πάλι μια μεγάλη επιτυχία γιατί την χρειάζεται και το μπάσκετ και ο κόσμος.

Αυτή η προσδοκία να ξαναζήσουμε κάτι δεν είναι για να ξαναζήσουμε το ίδιο…. Καταρχήν υπάρχει η γκρίνια των social media” παραδέχεθηκε, αρχικά, ο Παναγιώτης Φασούλας.

“Το κορυφαίο που συνέβη το ’87 ήταν ότι δεν υπήρξε αντίθετη φωνή. Δεν είπε δηλαδή κανείς, έλα μωρέ και τι έκαναν! Κανένας! Θεωρώ όμως ότι είναι άκυρο να συγκρίνουμε εποχές μεταξύ τους. Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται παρά μόνο ως φάρσα όπως έλεγαν κάποιοι φιλόσοφοι του παρελθόντος”.

“Η επιτυχία του ’87 μου άλλαξε τελείως την ζωή, τον χαρακτήρα και την λειτουργία. Όλα τα άλλαξε! Οι γονείς μου μπήκαν σε πολύ μεγάλη ταλαιπωρία για να παίξω εγώ μπάσκετ.

Ήταν πολύ προοδευτική η σκέψη που είχαν” συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Φασούλας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι. “Με το Ευρωμπάσκετ του ’87 η μάνα μου λιποθύμησε και ο πατέρας μου, μες στο πανηγύρι, της έλεγε πως δεν έγινε τίποτα απλά πανηγυρίζουμε”.

Media Τελευταίες ειδήσεις