Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Με μπέρδευαν με τον Πέτρο Ίμβριο

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Με μπέρδευαν με τον Πέτρο Ίμβριο

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στο Breakfast@star και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δρουμαλιά κι απάντησε μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό μέλλον της Ναταλίας Γερμανού, το J2US και τον καλλιτέχνη με τον οποίον τον έχουν μπερδέψει.

“Αποκλείεται (σ.σ. να πάει η Ναταλία Γερμανού στο Mega). Για κάποιο λόγο η Ναταλία έχει το σήμα του Alpha κάπου εδώ ψηλά, έχουν κουμπώσει μεταξύ τους και το τηλεοπτικό της σπίτι είναι ο Alpha. Δεν νιώθω ότι θα κουνηθούμε ποτέ από το σπίτι μας” είπε αρχικά ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

“Θεωρώ την νίκη του Λευτέρη στο J2US πάρα πολύ δίκαιη. Εννοείται ότι το ζευγάρι του Πάνου και της Φωτεινής Δάρρα ήταν φαβορί κι όταν περιμένεις ότι θα κερδίσεις ένα σόου και νικά ο διπλανός σου, είσαι σε ένα σοκ.

Αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση είναι ότι όλοι ασχολούνται με την αντίδραση, την στενοχώρια, την σωστή ή μη συμπεριφορά της Φωτεινής, ενώ ο διαγωνιζόμενος ήταν ο Πάνος” συνέχισε.

“Με μπέρδευαν με τον Πέτρο Ίμβριο κάποια στιγμή. Το οξύμωρο ήταν ότι κι ο Πέτρος με μπέρδεψε με κάποιον άλλον, οπότε αυτό ήταν μια αλυσίδα. Έχουμε μια κοινή φάτσα, που μοιάζουμε πάρα πολύ” κατέληξε.

Media Τελευταίες ειδήσεις