Πέμπτη, 20 Ιουν.
35oC Αθήνα

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Μέσα στην τηλεόραση είμαι, τη νιώθω σπίτι μου και επαγγελματική μου στέγη

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Μέσα στην τηλεόραση είμαι, τη νιώθω σπίτι μου και επαγγελματική μου στέγη
Φωτογραφία NDP

“Είμαι τέρας προσαρμοστικότητας”, δήλωσε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Συνέντευξη στη Real L!fe και στην Πολυξένη Καραμίχα έδωσε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ που αφορά στο Καλύτερα Δε Γίνεται με τη Ναταλία Γερμανού και όσα ακούγονται πως θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στην εκπομπή.

Ακούμε για κάποιες αλλαγές που θα γίνουν στα πρόσωπα της εκπομπής. Το έχεις ζήσει αρκετές φορές. Προσαρμόζεσαι εύκολα;

Είμαι τέρας προσαρμοστικότητας, είμαι ένας άνθρωπος που χρειάζεται τεράστιος κόπος για να τσακωθεί κανείς μαζί μου, είμαι φιλόξενος στα νέα πρόσωπα όταν προκύπτει να μπαίνουν στον δικό μου επαγγελματικό χώρο, οπότε θέτω και τα δικά μου όρια, που δεν είναι άλλα από το «εδώ δουλεύουμε θεματικά, συνεργαζόμαστε και διευκολύνει ο ένας τον άλλον για το καλύτερο αποτέλεσμα του συνόλου».

Μοιάζεις να έχεις την ικανότητα να βλέπεις λίγο πιο αποστασιοποιημένα την τηλεόραση. Πόσο εύκολο είναι να είσαι μέσα και ταυτόχρονα έξω από αυτή;

Μέσα στην τηλεόραση είμαι. Τη νιώθω σπίτι μου και επαγγελματική μου στέγη εδώ και τόσα χρόνια. Απλώς δεν είμαι εγκλωβισμένος στον μικρόκοσμό της, στον οποίο βλέπω μετά λύπης μου άτομα να ζουν. Δεν παίρνω τον εαυτό μου στα σοβαρά, ούτε υπερεκτιμώ τη σπουδαιότητα αυτού που κάνω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνω έκπτωση στον κόπο που θα καταβάλω ή στη φροντίδα με την οποία θα ασχοληθώ με τη δουλειά μου. Κάνω τηλεόραση για τον τηλεθεατή.

Media Τελευταίες ειδήσεις