Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Δεν είχα λεφτά ούτε για να πάρω το τρένο να πάω στο γραφείο

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Δεν είχα λεφτά ούτε για να πάρω το τρένο να πάω στο γραφείο

«Δεν θα συνεργαζόμουν με την Ιωάννα Μαλέσκου», είπε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Γιώργο Κρικοριάν έδωσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.

«Με άριστα το 10, η ψυχολογική μου κατάσταση βρίσκεται στο 9. Δούλεψα την ψυχολογία μου με γιατρό. Όταν έρχεται το παιδί είναι σαν ένας μικρός θάνατος γιατί πεθαίνει η εφηβεία. Ο έρωτας είναι σαν να στρεσάρεσαι κι έχεις ένταση, αλλά είναι κάτι καλό», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης πρόσθεσε: «Γνώρισα τη σύζυγό μου ένα βράδυ στην Αντίπαρο. Συνήθως οι καλοκαιρινοί έρωτες δεν κρατάνε αλλά εμείς είμαστε μαζί 12 χρόνια. Η πρόταση γάμου δεν έγινε νωρίς, γάμους κι εκκλησίες δεν τα μπορώ. Δεν είναι εύκολο να παραμείνει η σπίθα στο ζευγάρι, θέλει δουλειά. Η γυναίκα μου εκνευρίζεται όταν δεν έχω καθαρίσει τον νιπτήρα».

Για τα επαγγελματικά του, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ανέφερε: «Έχω βιώσει πολλές δύσκολες στιγμές στα επαγγελματικά. Έφαγα αρκετό ‘ξύλο’ από δουλειές, έφτασα να μην έχω φράγκο. Υπήρξε περίοδος που δεν είχα λεφτά ούτε για να πάρω τρένο να πάω στο γραφείο.

Την τηλεόραση την αντιμετώπιζα με λιγότερο άγχος. Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι κάνω κι αλλά πράγματα και δε ζω μόνο από την τηλεόραση. Έμεινα εκτός φέτος ενώ δεν το ήθελα. Έχω περάσει πολλά τηλεοπτικά δοκιμαστικά και πάντα μου έλεγαν ‘είσαι πολύ καλός’. Έχω φάει πολλά ‘χαστούκια’ από δουλειές μου».

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είπε στη συνέχεια: «Δεν είχα ποτέ καυστικό σχόλιο, το ‘προστάτευα’ γιατί δεν ήθελα να εμπλακώ σε ‘τηλεμάχες’. Έχω απολυθεί από εταιρεία που ίδρυσα. Έχω βρεθεί σε παρέα με τον Γιάννη Πάριο και ηχογράφησα κρυφά τη φωνή του. Στον γιο μου λέω τραγούδια του Πάριου. Είναι σε μια ηλικία που, όταν τραγουδάω, μου λέει ‘σταμάτα’».

  

Κλείνοντας, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είπε: «Δε θα συνεργαζόμουν με τη Μαλέσκου γιατί πιστεύω κι εκείνη δε θέλει να συνεργαστεί μαζί μου. Αν τη δω θα αγκαλιαστούμε και θα φιληθούμε. Είχα πολύ καλή συνεργασία με τη Γερμανού και τη Μαγγίρα, θα το ξαναέκανα με πολύ μεγάλη χαρά».

Media Τελευταίες ειδήσεις