Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πάνω από 21 τόνοι τρόφιμα για αυτούς που έχουν ανάγκη

Πάνω από 21 τόνοι τρόφιμα για αυτούς που έχουν ανάγκη

Για ακόμα μία φορά οι πολίτες απέδειξαν ότι νοιάζονται για όλους όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην καθημερινή τους σίτιση και μοιράστηκαν μαζί τους προσφέροντας ό,τι μπορούσε ο καθένας, συμμετέχοντας στην ενέργεια του MEGA «Νοιάζομαι | Μοιράζομαι».

Το κανάλι της Μεσογείων πραγματοποίησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την ενέργειά του χθες, Κυριακή 20 Δεκεμβρίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά με τις προσφορές αλληλεγγύης από τους πολίτες να ξεπερνούν τους 21 τόνους σε συσκευασμένα τρόφιμα μέσα σε μόνο 8 ώρες. Η ποσότητα αυτή, προστιθέμενη στα τρόφιμα που έχει εξασφαλίσει το Mega μέσω του «Νοιάζομαι | Μοιράζομαι» από το 2012, ανεβάζει τη συνολική ποσότητα προσφοράς σε πάνω από 257 τόνους. Με ανακοίνωσή του μάλιστα «το Mega για άλλη μια φορά ευχαριστεί τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του και προσέφεραν ό,τι μπορούσαν στους συμπολίτες τους αυτές τις γιορτινές μέρες».

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από την ενέργεια «Νοιάζομαι | Μοιράζομαι» θα δοθούν από τις κοινωνικές δομές των Δήμων Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και Πειραιά στις οικογένειες και τα παιδιά που υποστηρίζουν με το έργο τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε