Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πανόραμα – Κώστας Αναγνωστόπουλος: Το άγνωστο χειρουργείο και η αποκάλυψη για την Κολιδά [vid]

Πανόραμα – Κώστας Αναγνωστόπουλος: Το άγνωστο χειρουργείο και η αποκάλυψη για την Κολιδά [vid]

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε σήμερα στο Πανόραμα. Ο παίκτης του Survivor ξεκαθάρισε για τη σχέση του με την Κολιδά και αποκάλυψε ένα άγνωστο χειρουργείο.

Καλεσμένοι στην εκπομπή Πανόραμα με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Μένια Αναγνωστοπούλου, η αδερφή του μισθοφόρου που είναι και γνωστή ηθοποιός και η Σάρα Εσκενάζυ.

Η αδερφή του μισθοφόρου δήλωσε ότι πολλές φορές είχε τρομάξει κατά τη διάρκεια του Survivor και ήθελε να αποχωρήσει ο αδερφός της. Συγκεκριμένα είπε: “Βλέπαμε διάφορα, και υπήρξε κάτι που μας τρόμαξε πολύ. Ήταν μια φωτογραφία από τον Κώστα από ένα νοσοκομείο, είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν μπει στο παιχνίδι, που δεν είχε πει, γιατί φοβήθηκε μήπως ήταν ανασταλτικός λόγος στο να μπει στο παιχνίδι. Κάπου τη βρήκαν, έγινε μια αναπαραγωγή, ότι είναι πολύ σοβαρά και αποχωρεί. Ήταν κομμένη η φωτογραφία, γιατί τον είχαν καμουφλάρει, και η μητέρα μου τρόμαξε πάρα πολύ. Αυτό μας σόκαρε. Είχα πολύ άγχος, γιατί είναι ο μικρός μου αδερφός. Και με τη γιαγιά μου ήταν πολύ δύσκολο, γιατί της είχαμε απαγορεύσει να βλέπει τηλεόραση”.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πήρε θέση ύστερα για το άγνωστο χειρουργείο που δεν ήθελε να αποκαλύψει στην παραγωγή ο παίκτης πριν τον πάρουν στο Survivor, αλλά και μετά.“Ήταν πολύποδας χολής, και τον αφαίρεσα 5 μήνες πριν μπω στο παιχνίδι, αλλά δεν ήθελα να το πω, για να μη με λυπούνται και με ψηφίζουν για αυτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο μισθοφόρος.

Λίγο αργότερα η Ελεονώρα Μελέτη έθιξε το θέμα του… σεξ και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τής απάντησε τι σχέση έχει τελικά με την Ειρήνη Κολιδά. «Για μένα θα πω, δεν υπήρχε τίποτα προς καμία πλευρά, με καμία κοπέλα, είμασταν φίλοι με τα κορίτσια. Δεν έγινε τίποτα. Για κάποιον άλλον, δεν μπορώ να ξέρω τι γινόταν, όταν εγώ κοιμόμουν. Δεν έχω δει τα πλάνα με την Ειρήνη, μας το είχε πει και ο Γουίλι, αλλά δεν ήταν απολύτως τίποτα, απλά κάναμε παρέα, είμασταν πιο κοντά στις ηλικίες, πιο περπατημένοι, με κοινά ενδιαφέροντα, και έτσι κάναμε αρκετή παρέα», δήλωσε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε