Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πάνος Κοκκινόπουλος: H Κασσελακιάδα είναι πραγματική μυθοπλασία

Πάνος Κοκκινόπουλος: H Κασσελακιάδα είναι πραγματική μυθοπλασία

“O Κασσελάκης δεν είναι υπαρκτό πρόσωπo” υπογραμμίζει ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

Μια ολοκληρωμένη τοποθέτηση γύρω από το “φαινόμενο Κασσελάκη” παρουσίασε ο Πάνος Κοκκινόπουλος, το μεσημέρι της Κυριακής, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Επί τόπου” και την Μαρία Περδικέα στο OPEN.

«Φέτος υπάρχουν πάρα πολλές σειρές στην τηλεόραση. Υπάρχει μια σειρά, μια κωμωδία, που νομίζω ότι αν την έκαναν ξένοι θα έσκιζε παγκόσμια.

Δηλαδή θα την έπαιρνε ο Ρίκι Ζερβέ και θα την έκανε διαμάντι. Η σειρά αυτή λέγεται «Κασσελακιάδα» η οποία είναι μια μυθοπλασία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής σκηνοθέτης.

«Είναι πραγματική μυθοπλασία. Θα μπορούσε να ονομαστεί και ο Αυτοφωράκιας! Εγώ πιστεύω ότι ο Κασσελάκης δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Δηλαδή σκεφτείτε μια σειρά τέτοια, ο Κασσελάκης δεν υπάρχει. Ή σκεφτείτε το σε παράσταση του Καραγκιόζη, που με πήγαινε ο μπαμπάς μου μικρό».

«Τα παιδάκια από κάτω να χειροκροτάνε και να φωνάζουν «άλλαξε τα όλα πρόεδρε» και τα λοιπά, από πίσω είναι η φωνή του Πολάκη που λέει «θα κάνω αυτό και θα κάνω το άλλο» και ο τύπος που κουνάει τις φιγούρες κάθεται στη σκιά και παίζει με αυτές.

Χαμογελάει και σαρδόνια, θα μπορούσε να είναι ο ίδιος ο Κασσελάκης ήρωας της σειράς. Σκεφτείτε τον Κασσελάκη, ο οποίος δεν καταλαβαίνει φυσικά τι γίνεται γύρω του και έτσι δεν τον αφήνουν να μιλάει μόνος του.

Του τα γράφουν ή του τα λένε και τα διαβάζει» τόνισε ακόμα ο Πάνος Κοκκινόπουλος στη συνέντευξη του.

Media Τελευταίες ειδήσεις