Media

Πάνος Μουζουράκης: «Εγώ ήθελα τον Σάκη Ρουβά στο Voice, αυτά είναι θέματα παραγωγής»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Αυτά είναι θέματα της παραγωγής, εγώ ήθελα τον Σάκη Ρουβά. Προτιμώ με τους φίλους μου να μη συζητώ επαγγελματικά κι οικονομικά πράγματα» ανέφερε ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μίλησε για την απώλεια του Σάκη Ρουβά από το The Voice. Παράλληλα απάντησε και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για τις σόλες του.

«Ο Σάκης λείπει, αλλά κι αυτή η ανανέωση έφερε μία όμορφη φρεσκάδα στην ομάδα. Εγώ τον ήθελα τον Σάκη, δεν είχα καμία εμπλοκή με αυτό. Αυτά είναι θέματα της παραγωγής.

Προτιμώ με τους φίλους μου να μη συζητώ επαγγελματικά κι οικονομικά πράγματα» δήλωσε ο Πάνος Μουζουράκης.

«Είναι η όγδοη χρονιά που κάνω το Voice. Δεν ξέρω αν ξεκίνησε τώρα να παρακολουθεί. Τις σόλες τις έδειχνα εξαρχής. Προτιμώ εκείνο το μέρος γιατί δεν γράφεται η μάρκα» ήταν η απάντησή του στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»
Δάφνη Καραβοκύρη για Real View: «Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα»
«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δεν μας έκοψαν, γιατί και αυτό στην ψυχολογία ενός ανθρώπου, ενός συντελεστή μιας εκπομπής, είναι πάρα πολύ άσχημο», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη
Δάφνη Καραβοκύρη