Τρίτη, 18 Ιουν.
35oC Αθήνα

Πάνος Μουζουράκης και Ανδρέας Μανωλικάκης απόψε στον Αρναούρτογλου

Πάνος Μουζουράκης και Ανδρέας Μανωλικάκης απόψε στον Αρναούρτογλου

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Πάνος Μουζουράκης και ο πρώην πρόεδρος, αλλά και δια βίου μέλος, του «Actors Studio» της Νέας Υόρκης, Ανδρέας Μανωλικάκης, είναι απόψε καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Απόψε, Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τον Πάνο Μουζουράκη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, αλλά και ερμηνευτής, μιλάει για τις ριζικές αλλαγές που έφερε ο γάμος και το παιδί στη ζωή του. Γιατί δεν κάλεσε τον Γρηγόρη στον γάμο του;

Θα τον καλέσει άραγε στη βάπτιση; Τι ένιωσε όταν γνώρισε τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη; Πώς και πού της έκανε πρόταση γάμου; Πώς είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος η σύντροφός του, πριν καν το συνειδητοποιήσει η ίδια;

Τι όνομα έδωσαν στην κόρη τους; Στη συνέχεια, μιλάει για τις «κακές συνήθειες» της εργένικης ζωής, που έκοψε, και για τη «στοχοπροσήλωση», που του έφερε ο γάμος.

Τέλος, μιλάει για την παράσταση «So what», στην οποία πρωταγωνιστεί, για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Ζωή» με τη Μαρία Καβογιάννη, που έρχεται τον Ιούνιο στον ΑΝΤ1, αλλά και για τον καινούργιο του δίσκο «Μεγαλώνω», που θεωρεί πως είναι ένα δώρο για την ενηλικίωσή του. 

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Ανδρέας Μανωλικάκης. Ο πρώην πρόεδρος, αλλά και δια βίου μέλος, του «Actors Studio» της Νέας Υόρκης μιλάει για τη μυθιστορηματική ζωή του, αλλά και για όλους τους θρύλους της υποκριτικής, που γνώρισε στην πορεία του.

Πώς πήρε την απόφαση να φύγει για την Αμερική, χωρίς να ξέρει καν τη γλώσσα; Πώς μπήκε στο «Actors Studio» και πώς αυτή η συγκυρία άλλαξε τη ζωή του; Τι έχει να πει για τον μαθητή του, Bradley Cooper;

Τι θυμάται από τον Al Pacino; Γιατί θεωρεί ότι κανένας Έλληνας δεν θα μπορέσει να κάνει καριέρα στην Αμερική και ότι απλά θα χάσει τα χρόνια του; Τέλος, μιλάει για το βιβλίο του «ΣΤΑ ΦΩΤΑ», που είναι η περιπέτεια της ζωής του, και συγκινείται όταν θυμάται τα λόγια του πατέρα του, που τον σημάδεψαν.

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις