Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πάνος Σταθακόπουλος: Μου φωνάζουν «καλημέρα δήμαρχε» και μου ζητάνε ρουσφέτια

Πάνος Σταθακόπουλος: Μου φωνάζουν «καλημέρα δήμαρχε» και μου ζητάνε ρουσφέτια

Για τον ρόλο του στη σειρά «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος.

Μεταξύ άλλων, ο Πάνος Σταθακόπουλος μίλησε για την απόφασή του να μπει σε ιερατική σχολή στα 12 του χρόνια, τον τρόπο με τον οποίο ο διευθυντής τόν προέτρεψε να γίνει ηθοποιός και τα σχόλια που δέχεται, γιατί δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει κάνει παιδιά.

«Οι ‘Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα’ θα ανέβουν στο θέατρο και θα κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Ακόμα και σήμερα στο φανάρι κάποιος μου φώναξε «καλημέρα δήμαρχε». Mου ζητάνε “ρουσφέτια”. Όταν διάβασα τα σενάρια πήρα τηλέφωνο τον Μιχάλη Ρέππα και του είπα «πάμε για επιτυχία». Δεν φανταζόμουν όμως τόσο μεγάλη», ανέφερε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε στιγμές της ζωής του, καθώς και για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός.

«Στα 12 πήγα να σπουδάσω σε ιερατική σχολή. θα πήγαινε ο ξάδελφος μου στην Πάτμο, ο αδελφός μου στην Αθήνα και λέω εγώ γιατί να μείνω; Όποιον δρόμο και αν έπαιρνα είναι σίγουρο ότι ηθοποιός θα γινόμουν.

Οι γονείς μου είχαν φόβους όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός. Αν όμως δεν το έκανα θα τα έβαζα με εκείνους», πρόσθεσε.

O Πάνος Σταθακόπουλος τοποθετήθηκε σχετικά με τον γάμο και την προοπτική δημιουργίας οικογένειας, ωστόσο έχοντας ως βασική αρχή του το «δεν είμαστε όλοι για όλα».

«Ποιός είπε ότι προορισμός του ανθρώπου είναι η οικογένεια; Η εκκλησία και δέχεται τον μοναχισμό. Ό,τι ευχαριστεί τον καθένα», κατέληξε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις