Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πάνος Τριανταφύλλου: Ας μη φτάνουμε εκεί, έχασα ώρες από τη ζωή μου

Πάνος Τριανταφύλλου: Ας μη φτάνουμε εκεί, έχασα ώρες από τη ζωή μου

“Να καταλαβαίνουμε τον λόγο ύπαρξης, είναι καθαρά θέμα παιδείας” διευκρινίζει ο Πάνος Τριανταφύλλου.

Για όσα συναντά καθημερινά στους δρόμους της πόλης, ως προς την αντιμετώπιση των συνανθρώπων μας στις μπάρες αναπήρων και όχι μόνο, μίλησε έξω από τα δόντια ο Πάνος Τριανταφύλλου στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου” του OPEN. 

“Αντιμετωπίζω όλες τις δυσκολίες στην καθημερινότητα με πολύ χαβαλέ, πολύ χιούμορ και σίγουρα με ευγένεια. Δηλαδή όταν θα συναντήσω κάποιον ο οποίος έχει παρκάρει μπροστά ή έχει κλείσει μια ράμπα, πάρα μα πάρα πολύ ευγενικά θα του πω να μετακινήσει το όχημα του γιατί εμποδίζει. Θα με δει και εμένα αλλά νομίζω ότι με την ευγένεια κερδίζεις τον άλλον και σε ακούει” τονίζει χαρακτηριστικά ο αθλητής ξιφασκίας και πρώην παίκτης του J2US.

“Δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω, αν και κάποιος θα πει πως έπρεπε να ασχοληθώ, γιατί όταν ασχολήθηκα μια – δυο φορές έχασα δύο με τρεις ώρες από τη ζωή μου περιμένοντας την αστυνομία να έρθει χωρίς να υπάρχει κανένα αποτέλεσμα. Δηλαδή το να φάει ο άλλος απλά μια κλήση, δεν μου λέει κάτι”.

 

“Εγώ δεν μπόρεσα να παρκάρω και εγώ έχασα τις ώρες από τη ζωή μου περιμένοντας μια αστυνομία. Ας μη φτάνουμε δηλαδή εκεί πέρα και να καταλαβαίνουμε τον λόγο ύπαρξης. Είναι καθαρά θέμα παιδείας” δήλωσε ακόμα ο Πάνος Τριανταφύλλου στην εκπομπή του OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις