Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Παντελίδης: Η Αρναούτη απαντάει με νέες φωτογραφίες και αποκαλύψεις

Παντελίδης: Η Αρναούτη απαντάει με νέες φωτογραφίες και αποκαλύψεις

Με τα σενάρια και τις φήμες για εκείνη τη νύχτα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, να οργιάζουν, η Μίνα Αρναούτη δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφίες από το μοιραίο βράδυ. Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Η 31χρονη Μίνα Αρναούτη, η οποία μάλιστα έχει δεχτεί έντονες επιθέσεις μέσω διαδικτύου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook δύο φωτογραφίες της, μαζί με την Φρόσω Κυριάκου. Η Μίνα Αρναούτη γράφει στη λεζάντα: «Με την Φρόσω… εκείνο το βράδυ… Πρώτα καλλιθέα… μετά Γλυφάδα… Συνεχίζεται…. (Λατρεύω τις φωτογραφίες)». Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκαλεί αίσθηση, και περισσότερο από όλα, η υπόσχεση της Μίνας Αρναούτη για συνέχεια αποκαλύψεων. Δείτε εδώ τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η διαμάχη όμως που έχει ξεσπάσει μετά το τραγικό τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, έχει φέρει στο προσκήνιο έναν πραγματικό χορό εκατομμυρίων ευρώ. Ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή ξεκαθάρισε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo, ότι παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται, ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε κάνει ασφάλεια ζωής.

Τονίζει μάλιστα ότι δεν θα εισπράξει η οικογένειά του κανένα ποσό, όπως το ένα εκατομμύριο ευρώ που ακούγεται, και η οικογένειά του δεν έχει κανέναν οικονομικό λόγο να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν ήταν εκείνος ο οδηγός του μοιραίου τζιπ. Όπως χαρακτηριστικά λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Λυκούδης, “ο Παντελής Παντελίδης, σας λέω μετά πλήρους βεβαιότητας δεν είχε κάνει καμία ασφάλεια ζωής. Το μόνο που είχε ο Παντελής ήταν μια κάρτα νοσηλείας”.

Η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, μετά από πολλούς μήνες νοσηλείας στο νοσοκομείο και τα χειρουργεία στα οποία υπεβλήθη μετά το τροχαίο, συνεχίζει τις φυσιοθεραπείες, αλλά και τις αναρτήσεις στο social media. Δείτε εδώ μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, που αφήνει ερωτήματα για τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση η ασφαλιστική εταιρία.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε