Τετάρτη, 29 Μαΐ
24oC Αθήνα

Παντελής Τουτουντζής: Η Μαρίνα Σάττι πήγε με το 50% στη Eurovision, δεν είχε καλή απόδοση

Παντελής Τουτουντζής: Η Μαρίνα Σάττι πήγε με το 50% στη Eurovision, δεν είχε καλή απόδοση

“Η Eurovision είναι ένα κόκκινο πράγμα και ένα καζάνι που βράζει. Όλα παίζουν ρόλο και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, προ παντός όταν φέρνεις στην πλάτη σου μία χώρα” δήλωσε ο Παντελής Τουτουντζής.

Ο Παντελής Τουτουντζής σχολίασε στην κάμερα του Breakfast@star τη φετινή παρουσία της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision και την εκπροσώπηση της Ελλάδας από τη Μαρίνα Σάττι.

“Εγώ έχω πει ότι θα τη λέω Ελένη, φλογοβόλο, Φουρέιρα. Έχει πάει τρεις φορές στη Eurovision και έβαλε φωτιά στο stage. Ήταν δικό της. Να μιλήσουμε σοβαρά.

Δεν θα έπρεπε να πάει στη Eurovision με την Ελλάδα. Έχει αποδείξει τρεις φορές στη Eurovision ότι είναι πολύ δυνατή σε αυτό και πόσο την αγαπά ο κόσμος.

Το BBC για δεύτερη φορά ασχολείται με τόσο θαυμασμό με την Ελένη. Δεν είναι λίγο αυτό σαν στοιχείο” ανέφερε ο Παντελής Τουτουντζής.

“Θα είμαι πολύ ειλικρινής γιατί εγώ για τη Μαρίνα έχω πει τα καλύτερα. Η Μαρίνα πήγε με το 50% γιατί το πρώτο 50%, που ήταν ο ημιτελικός, το έχασε και δεν είχε καλή απόδοση.

Θα το ξέρει καλύτερα από εμένα σαν καλλιτέχνιδα. Η Eurovision είναι ένα κόκκινο πράγμα και ένα καζάνι που βράζει.

Όλα παίζουν ρόλο και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, προ παντός όταν φέρνεις στην πλάτη σου μία χώρα” πρόσθεσε ο Παντελής Τουτουντζής.

Media Τελευταίες ειδήσεις