Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Ο έρωτας συγκρούεται με τη λογική και όλα είναι έτοιμα να ανατραπούν

Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Ο έρωτας συγκρούεται με τη λογική και όλα είναι έτοιμα να ανατραπούν

Συναρπαστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Παράδεισος των κυριών». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 μέχρι και την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024.

Η Τζένη απόλυτα σίγουρη για ό,τι είδε είναι αποφασισμένη να βρει τον τρόπο να το αποδείξει και να το αποκαλύψει.

Ο Ντίνος και η Αμαλία δίνουν ένα παθιασμένο φιλί και αμέσως μετά το μετανιώνουν και οι δύο.

Παράδεισος των κυριών: Τρίτη 5 Μαρτίου, επεισόδιο 101

Η παρουσία της Ηλέκτρας στο ζαχαροπλαστείο αναστατώνει την Ζαχαρούλα και την οικογένεια της. Η Τζένη παρατηρεί προσεκτικά την κοιλιά της Ηλέκτρας και υποψιάζεται ότι είναι ψεύτικη, αλλά ο Μεμάς και ο Πασχάλης διαφωνούν.

Η Τζένη απόλυτα σίγουρη για ό,τι είδε είναι αποφασισμένη να βρει τον τρόπο να το αποδείξει και να το αποκαλύψει. Ο Ντίνος και η Αμαλία δίνουν ένα παθιασμένο φιλί και αμέσως μετά το μετανιώνουν και οι δύο.

Ο Ντίνος το εκμυστηρεύεται στον Βύρωνα και η Αμαλία στην Πολυξένη. Ο έρωτας συγκρούεται με τη λογική και η Αμαλία μοιάζει έτοιμη να αποκαλύψει στον Σίμο τι συνέβη…

Παράδεισος των κυριών: Τετάρτη 6 Μαρτίου, επεισόδιο 102

Ο Πάρης, απελπισμένος, προσπαθεί να βρει μια λύση για να μην χωρίσουν με την Γεωργία. Προσπαθεί να πείσει τον Χριστόφορο, αλλά δεν τα καταφέρνει…

Όταν πάει, στο σπίτι της Γεωργίας, για να την πάρει πίσω, θα βρει εκεί κάποιον, που δεν περίμενε να συναντήσει…

Η Αμαλία, γεμάτη ενοχές, ανακοινώνει στον Ντίνο πως σκέφτεται να φύγει από τον Παράδεισο. Η Στέλλα, επιμένει να μείνει στο σπίτι των Μπουραντάδων. Απειλεί την Βικτώρια πως αν δεν την βοηθήσει, έχει τρόπο να την καταστρέψει…

Παράδεισος των κυριών: Πέμπτη 7 Μαρτίου, επεισόδιο 103

Η κατάσταση για την Αμαλία γίνεται όλο και πιο δύσκολη μετά από αυτό που συνέβη με τον Ντίνο… Ο Σίμος προσπαθεί όσο μπορεί να σταθεί δίπλα της, αλλά δεν καταλαβαίνει τη συμπεριφορά της.

Η Τζένη είναι αποφασισμένη να αποδείξει τις υποψίες της για την Ηλέκτρα. Η Στέλλα παίζει όλα της τα χαρτιά ώστε να διεκδικήσει την διαμονή της στο σπίτι των Μπουραντάδων… Ο Χριστόφορος δίνει τελεσίγραφο στην Γεωργία για το παιδί και την κηδεμονία…

Η Γεωργία μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει με την δίκη δέχεται… Θα μπορέσει ο Πάρης να της αλλάξει γνώμη, ή έχει πάρει ήδη την απόφασή της;

Παράδεισος των κυριών: Παρασκευή 8 Μαρτίου, επεισόδιο 104

Ο Σίμος εκπλήσσεται με την επιθυμία της Αμαλίας να αποχωρήσουν από τον Παράδεισο, αλλά δεν διαφωνεί μαζί της.

Πηγαίνει αμέσως στο γραφείο του Ντίνου, του μεταφέρει την επιθυμία της Αμαλίας και προσφέρεται να του πουλήσει το ποσοστό του.

Κι ενώ λίγο καιρό πριν ο Ντίνος ήταν αυτός, που ζητούσε να αποκτήσει ολόκληρο τον Παράδεισο, τώρα μια τέτοια απόφαση σημαίνει πως θα χάσει από τη ζωή του την Αμαλία.

Η Βικτώρια εδώ και καιρό δε βλέπει με καλό μάτι τη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στο Χριστόφορο και τη Μιράντα και αποφασίζει να επιστρατεύσει τα μεγάλα της όπλα για να τους απομακρύνει.

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν: Ειρήνη Δράκου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιάννης Βασιλώτος, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Ανθή Σαββάκη, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βουνός, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Ζυγούρης, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Μαρίλια Μητρούση.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα.

Ομάδα σεναρίου: Γεωργία Μαυρουδάκη, Λαμπρινή Σκρέκα, Μαριαλένα Ροζάκη, Αντώνης Χαϊμαλίδης.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Σταμάτης Πατρώνης, Γεωργία Ζήση.

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS S.A Γιάννης Καραγιάννης

«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction Aurora Tv.

Παράδεισος των κυριών: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις