Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παραιτήθηκε ο παρουσιαστής του CNN Λου Ντομπς

Ο παρουσιαστής του CNN Lou Dobbs

 

Την παραίτηση του ανακοίνωσε το βράδυ ο γνωστός παρουσιαστής του CNN Λου Ντόμπς. Ο Ντομπς θεωρείται ως μια …

 

από τις πιο αμφιλεγόμενες μορφές στο χώρο των ειδήσεων λόγω των απόψεων του σχετικά με τη μετανάστευση στις ΗΠΑ.
 
Ο ίδιος είπε ότι θέλει μια “πιο ελεύθερη” τηλεοπτική στέγη για να εκφράζει τις απόψεις του.
Ο Ντομπς, που έκανε γνωστή την απόφασή του λίγο μετά την έναρξη της νυχτερινής εκπομπής του, δεν αποκάλυψε πού σχεδιάζει να πάει μετά από 30 χρόνια καριέρας στο CNN, που ανήκει σήμερα στην Time Warner Inc., αναφερόμενος έμμεσα στις φήμες οι οποίες τον θέλουν να επιδιώκει καριέρα στην πολιτική.
 
“Τους τελευταίους έξι μήνες γίνεται όλο και πιο σαφές ότι ισχυροί άνεμοι αλλαγής έχουν αρχίσει να σφυροκοπούν αυτή τη χώρα και να μας πλήττουν όλους”.Ορισμένοι ηγέτες στα μίντια, στην πολιτική και στις επιχειρήσεις με κάλεσαν να ξεπεράσω το ρόλο “μου” εδώ στο CNN και να εμπλακώ σε πιο εποικοδομητικές προσπάθειες επίλυσης προβλημάτων”, είπε, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως έναν από τους τελευταίους αυθεντικούς παρουσιαστές του CNN.
 
Ο συντηρητικός Ντομπς, που χρησιμοποίησε αρκετές φορές τις εκπομπές του στο τηλεοπτικό δίκτυο για να προβάλει τις προσωπικές του θέσεις, περιέγραψε επανειλημμένα την είσοδο μεταναστών στη χώρα ως “εισβολή”.
 
Πηγή του CNN είπε ότι ο Ντομπς θα επικεντρωθεί στην ραδιοφωνική του εκπομπή, The Lou Dobbs Show, ενώ απέφυγε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες της εφημερίδας New York Times που τον θέλουν να συναντήθηκε με το Ρότζερ Έιλς, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Fox News, το οποίο ανήκει στη News Corp. του Ρούπερτ Μέρντοχ!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε