Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Παραμονή Χριστουγέννων με «50 χρόνια Άννα Βίσση»

Παραμονή Χριστουγέννων με «50 χρόνια Άννα Βίσση»

Η μεγάλη συναυλία που έδωσε η Άννα Βίσση στη γενέτειρά της, τη Λάρνακα, για τα 50 χρόνια της στο τραγούδι θα μεταδοθεί απόψε, παραμονή Χριστουγέννων, στις 21:00 στον Alpha.

Στη μοναδική συναυλία που έδωσε στη γενέτειρά της, η Άννα Βίσση ερμηνεύει τα πιο αγαπημένα τραγούδια της καριέρας της.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καίτη Γαρμπή, η Πάολα, η Έλενα Παπαρίζου και ο Μπάμπης Στόκας ανεβαίνουν στη σκηνή και ερμηνεύουν μαζί με την Άννα Βίσση αγαπημένες της επιτυχίες αλλά και δικά τους τραγούδια και χαρίζουν απολαυστικές στιγμές μέσα από το μοναδικό ρεπερτόριο.

Ο Νίκος Καρβέλας τραγουδάει μαζί της το «Ξανά» μέσω live σύνδεσης μετατρέποντας το μουσικό αυτό ενσταντανέ σε μία μοναδικά συγκινητική στιγμή!

Πριν από την τηλεοπτική μετάδοση της συναυλίας της, η απόλυτη σταρ έστειλε ένα μήνυμα έκπληξη, καλώντας τους, να περάσουν το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων μαζί της!

«Συνήθως τις γιορτές βγαίνουμε όλοι έξω για να διασκεδάσουμε, όμως, πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε το ίδιο ωραία μένοντας και σπίτι. Φέτος, λοιπόν, μαζί με τους συνεργάτες μου, φιλοξενούμενοι από τον Alpha, θα σας χαρίσουμε μια μεγάλη συναυλία.

Ήταν μια συναυλία που έγινε πρόσφατα στη γενέτειρά μου, τη Λάρνακα, στην Κύπρο, που γιόρτασα μαζί με χιλιάδες κόσμο τα 50 μου χρόνια στο τραγούδι. Στη σκηνή ανέβηκαν πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες, τόσο δικοί σας, όσο και δικοί μου που ήρθαν με πολλή αγάπη να με τιμήσουν σ΄ αυτή τη σημαντική στιγμή της καριέρας μου και της ζωής μου.

Φέτος, λοιπόν, την Παραμονή των Χριστουγέννων θα την περάσουμε παρέα μαζί με τραγούδια, χαρές συγκινήσεις και πολλές εκπλήξεις. Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα!».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alpha TV (@alphatv)

Παραμονή Χριστουγέννων, στις 21.00 στον Alpha!

Media Τελευταίες ειδήσεις