Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Παρουσιαστής… επιστράτευσε τη σύζυγό του!

Παρουσιαστής… επιστράτευσε τη σύζυγό του!

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο… οικογενειακά. Μετά από αρκετό καιρό απουσίας σε λίγες μέρες θα βρίσκεται και πάλι μπροστά από τις κάμερες και για το λόγο αυτό… επιστράτευσε τη σύζυγό του.

Όπως σας είχα γράψει πρώτα μέσα από το Newsit, ο Θανάσης Πάτρας ξεκινά καινούργια εκπομπή στο Ε που θα έχει τίτλο «Τα λέμε…». Καθημερινά λοιπόν στις 15:50 ο παρουσιαστής με τους συνεργάτες του θα προβάλλουν κοινωνικά και χρηστικά θέματα, θα σχολιάζουν την επικαιρότητα από την εγχώρια και διεθνή show biz, φιλοξενώντας και καλεσμένους στο στούντιο.

Η εκπομπή είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου και για το λόγο αυτό ξεκίνησε να προβάλλεται και το τρέιλέρ της. Πρωτότυπο είναι ότι σε αυτό, εκτός από τον Θανάση Πάτρα, εμφανίζεται και η σύζυγός του, Κατερίνα Παγώνη, που παίρνοντας είδηση ότι ο παρουσιαστής φεύγει… πετάγεται από το κρεβάτι της και ιδού τι γίνεται!

Από την Καθαρά Δευτέρα λοιπόν και καθημερινά ο Θανάσης Πάτρας επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και θα δίνει κάθε απόγευμα τη μάχη της τηλεθέασης, προσπαθώντας να κάνει τους τηλεθεατές να συντονίζονται στη συχνότητα του Ε, της καινούργιας τηλεοπτικής στέγης του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε