Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Πασχάλης: Στις συναυλίες με έπαιρνε από το ξενοδοχείο περιπολικό και με πήγαινε

Πασχάλης: Στις συναυλίες με έπαιρνε από το ξενοδοχείο περιπολικό και με πήγαινε

«Εκείνη την εποχή ήμουν σουπερστάρ, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω ελεύθερα», λέει ο Πασχάλης.

Ο Πασχάλης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον χαμό που γινόταν κάποτε στις συναυλίες του.

«Στις συναυλίες στην δεκαετία του ‘70 με έπαιρνε από το ξενοδοχείο περιπολικό και με πήγαινε. Ο κόσμος στις συναυλίες μου είχε παρόμοιες αντιδράσεις με αυτές των Beatles, και των άλλων διεθνών σταρς. Τη δεκαετία του 70 ο σταρ της εποχής ήταν ο David Cassidy. Στην Ελλάδα ήμουν εγώ», ανέφερε αρχικά ο Πασχάλης.

Για τον γάμο του, ο Πασχάλης είπε: «Ο γάμος μου έγινε σε κλειστό κύκλο, μαθεύτηκε την επόμενη ημέρα, ένας φωτορεπόρτερ εισχώρησε, τον εμπόδισαν και μας φυγάδευσαν. Εκείνη την εποχή ήμουν σουπερστάρ, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω ελεύθερα.

Εγώ αποφάσισα να παντρευτούμε, είχαμε βάλει χρονοδιάγραμμα. Κάποιες θαυμάστριες «λακίσανε», αλλά ανέκτησα την δημοφιλία μου. Η κόρη μας, η Ζηνοβία, είναι στην Γαλλία και γράφει μουσική για ταινίες, έχω και έναν γιο και δυο εγγονάκια. Δεν θα ήθελα να λέγεται το εγγόνι μου Πασχάλης Αρβανιτίδης, πως θα λέγεται δηλαδή; Ο δεύτερος;».

Για την γνωριμία του με την σύζυγό του, Αλίκη, ο Πασχάλης είπε πως «με την Αλίκη γνωριζόμαστε από όταν ήταν μαθήτρια. Οι γονείς της δεν ήθελαν καλλιτέχνη για γαμπρό».

Για τον Δάκη, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, δήλωσε: «Ο Δάκης έφυγε νωρίς. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος και μας λύπησε ο θάνατός του. Με τον Δάκη μας μπέρδευαν, στο δρόμο με έλεγαν Δάκη κι εκείνον Πασχάλη».

Media Τελευταίες ειδήσεις