Παρασκευή, 1 Μαρ.
12oC Αθήνα

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η Φραντζέσκα μού έχει αλλάξει όλη τη ζωή, είναι συνέχεια στο μυαλό μου

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η Φραντζέσκα μού έχει αλλάξει όλη τη ζωή, είναι συνέχεια στο μυαλό μου

“Φράνι σε λατρεύω” αναφώνησε, τρυφερά, η Πέγκυ Τρικαλιώτη!

Την Πέγκυ Τρικαλιώτη φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον καναπέ του “Καλύτερα Δε Γίνεται” όπου δεν μπόρεσε να κρύψει την βαθιά της συγκίνησή παρακολουθώντας το αφιερωματικό βίντεο που της ετοίμασε η Ναταλία Αργυράκη.

«Κάθε φορά που αναφέρομαι ή μιλάνε για την κόρη μου… Αυτό μπορεί να μην το καταλαβαίνει η Φραντζέσκα στην καθημερινότητά της, ούτε κι εγώ να της το εκφράζω μέσα στο χάος και στην τρέλα της καθημερινότητας, αλλά η ύπαρξή της είναι λόγος να ζω κι εγώ μαζί» .

«Δηλαδή, εγώ ως προσωπικότητα δεν ξέρω πως θα ήμουν αν δεν ερχόταν η Φραντζέσκα. Αν δεν είχα σταλεί γιατί νομίζω πως κάποιος μου την έστειλε.» εξομολογήθηκε, εμφανώς συγκινημένη, η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια

«Μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή, είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό μου. Είναι κάπου εδώ τώρα. Φράνι σε λατρεύω. Είναι λίγο πιο ψηλή από εμένα.

Με καμαρώνει κι επειδή είναι πιο δοτική μέσα στην καθημερινότητά της και πιο έντονη, μου το δείχνει πολύ» πρόσθεσε με τρυφερότητα η Πέγκυ Τρικαλιώτη στην εκπομπή του Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις