Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Πέμη Ζούνη: Ερωτεύτηκα πολύ στη ζωή μου, ήταν μια πηγή έμπνευσης

Πέμη Ζούνη: Ερωτεύτηκα πολύ στη ζωή μου, ήταν μια πηγή έμπνευσης

Η αγαπημένη ηθοποιός Πέμη Ζούνη, καλεσμένη στην εκπομοπή που παροσυιάζει οΓρηγόρης Αρναούτογλου, μίλησε για όλα. Για την πορεία της στην ηθοποιία, την επιστροφή της στην τηλεόραση, αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη συνεργασία τους.

«Παλιότερα είχα μια κακοήθη αυτοπεποίηθηση, αλλά κατά βάθος ήμουν αγριοκάτσικο σε δεύτερο επίπεδο. Πλέον είμαι πιο υποψιασμένη.

Τα είδα όλα ανάποδα. Ήθελα από καρδιάς να σε ευχαριστήσω, γιατί είχαμε κάνει συνέντευξη το 2016 και κράτησες μια στάση τόσο σαν να με ήξερες βαθιά και να με πίστευες. Μου έδινε πολύ κουράγιο αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Πέμη Ζούνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας στην εκπομπή «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1.

«Δεν ήθελα να αυτοκτονήσω καλλιτεχνικά. Το επώδυνο είναι όταν οι κοντινοί σου άνθρωποι, αυτοί που είναι  σχεδόν “αίμα” σου, δεν ρωτάνε καν και αποφασίζουν. Έβγαλαν συμπεράσματα χωρίς να ρωτήσουν.

Δεν ξέρω γιατί, παλεύω έξι χρόνια να το αναλύσω», τόνισε η κ. Ζούνη μιλώντας για υπόθεση με την οποία ταλαιπωρήθηκε τελευταία.

Η Πέμη Ζούνη, μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και είπε ότι πλέον η συνεργασία τους έχει φτάσει στο peak, καθώς ξεκίνησε σαν μαμά του και κατέληξαν μέχρι και ερωτικό ζευγάρι.

Η Πέμη Ζούνη αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. «Ερωτεύτηκα πολύ στη ζωή μου, ήταν μια πηγή έμπνευσης.

Όταν είσαι νέος και ερωτεύεσαι ξεχνάς ό,τι ξέρεις για τον εαυτό σου. Όταν είσαι μεγάλος το ξέρεις μετά το έργο. Ξέρω τον κύκλο, είναι σχεδόν κοινότοπος. Έχω μια ατάκα που τη ζούσα και την έλεγα στο θέατρο.

“Τι ωραία που είναι όλα πριν να συμβούν”, αυτή η ατάκα με χαρακτηρίζει. Η αρχή του παιχνιδιού είναι όλη η ιστορία. Η αγάπη είναι κάτι σπουδαίο, ο έρωτας είναι κάτι τρελό, είναι εκτός λογικής», τόνισε.

Media Τελευταίες ειδήσεις