Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πέμη Ζούνη: «Με τον Χριστόφορο μιλάμε αραιά και που»

Πέμη Ζούνη: «Με τον Χριστόφορο μιλάμε αραιά και που»

«Οι νόμιμοι έρωτες είναι λίγο βαρετοί» είπε η Πέμυ Ζούνη, αποκαλύπτοντας γιατί δεν έχει συνεργαστεί ξανά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, μετά το «Κλείσε τα μάτια».

«Ο πιο απαγορευμένος τηλεοπτικός μου έρωτας ήταν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο “Κλείσε τα μάτια”, ήταν πολύ ταμπού η διαφορά ηλικίας και ότι συμπτωματικά έμπλεξε και με την κόρη μου. Ήταν λίγο προχωρημένο. Επίσης, ήταν η πρώτη σειρά που έφαγε πρόστιμο από το ΕΣΡ για φιλί ανδρικό», τόνισε η Πέμυ Ζούνη συνομιλώντας με τον Γιώργο Λιάγκα, το πρωί της Πέμπτης (25.01.2024) όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε για το αν μιλάει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, η ηθοποιός απάντησε: «Μιλάμε αραιά και που. Μας έχει πάει η ζωή σε άλλα. Αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο να ξανά κάνουμε κάτι μαζί, ήταν hit αυτό, ήταν top. Το έχουμε συζητήσει, ήταν εμπνευσμένο. Οποιαδήποτε άλλη σχέση θα ήταν πιο αδύναμη. Δεν το κάνεις».

Για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της, η Πέμυ Ζούνη είπε: «Όλους μας ελκύουν οι δυσκολίες. Μετά μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι η δυσκολία ήταν που σε έβαλε στη παγίδα, όχι το ίδιο το άτομο. Ή να πεις “ok, αυτός πραγματικά άξιζε”.

Ο έρωτας είναι ένα περίεργο πράγμα. Είμαι πολύ γεμάτη στο κομμάτι του έρωτα. Πολλή ενέργεια, πολλές εμπειρίες, έμπνευση, απόγνωση. Είμαι χαρούμενη γιατί το έζησα σε όλο το μεγαλείο».

«Η σχέση θέλει δεύτερες ευκαιρίες. Όχι όταν έχουμε έρωτα, πάθος, πόθο. Ο έρωτας είναι κάτι πολύ εγωιστικό. Ο γάμος είναι μελέτη και οφείλει να βρει τα άλλα πράγματα για να επιβιώσει. Γιατί και ιατρικά ο πόθος τελειώνει», συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

  

Η κόρη της, είπε, ήταν καρπός ενός μεγάλου έρωτα. «Έχει σπουδάσει οικονομικά της υγείας και δουλεύει σε μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία. Ζει στο Λονδίνο. Η περιπέτεια υγείας που πέρασε η κόρη μου, με έκανε να καταλάβω τις προτεραιότητες».

Media Τελευταίες ειδήσεις