Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Πένυ Αγοραστού: Μου είχε περάσει από το μυαλό να πάω σε μοναστήρι, αλλά δεν θα το έκανα

Πένυ Αγοραστού: Μου είχε περάσει από το μυαλό να πάω σε μοναστήρι, αλλά δεν θα το έκανα

Η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή [ου παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, και με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» αναφέρθηκε στη πίστη της στον Θεό.

«Πιστεύω, πηγαίνω στην εκκλησία, ανάβω το κεράκι μου, τα πάω πολύ καλά με τη θρησκεία. Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω στο μοναστήρι. Για λίγο.

Μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω σε μια βδομάδα σε ένα γυναικείο μοναστήρι, να μην έχω κινητό. Να ηρεμήσω.

Όταν ξεκίνησε η σειρά, μου είπε η κα Διδασκάλου ότι πήγε και της απάντησα πως θέλω και εγώ. Της ζήτησα να μου πει σε ποιο πήγε για να πάω μετά το τέλος της σειράς».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Πένυ Αγοραστού μίλησε για την επαγγελματική διαδρομή της, το πέρασμά της από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, ενώ σχολίασε και την τηλεόραση του «σήμερα».

«Έκανα καλλιτεχνικό ρεπορτάζ στο ALTER. Δεν μου λείπει καθόλου. Βλέπω όλες αυτές τις εκπομπές τώρα και πλήττω, βαριέμαι πάρα πολύ. Τις έχω απομυθοποιήσει, τα έκανα στα 18 μου και πλέον δεν μου αρέσει.

Όλα είναι στημένα, τα περισσότερα γίνονται για να γίνει ένας ντόρος. Μου φαίνονται υπερβολικά όλα. Στο ALTER ο καθένας είχε τον ρόλο του. Όταν είσαι ένα νέο παιδί και θες να έχεις δουλειά, μπορείς να πεις στην αρχισυντάκτρια “δεν θέλω να πω κακό λόγο;”.

Δεν είναι εύκολο. Αν κάποιος έχει την εμπειρία ή είναι δυνατός σαν χαρακτήρας θα το κάνει. Δεν είναι καθόλου εύκολο», τόνισε η Πένυ Αγοραστού.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις