Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Περικλής Κονδυλάτος: Από την δική μου εμπειρία θεωρώ ότι έχει έπαρση

Περικλής Κονδυλάτος: Από την δική μου εμπειρία θεωρώ ότι έχει έπαρση

“Μήπως δεν τον έκριναν από αυτό αλαζονικό αλλά για το ύφος του; Μήπως να το δει; Διερωτώμαι κι εγώ” ανέφερε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα στο Night Out σχολίασε ο Περικλής Κονδυλάτος, αναφέροντας πως δεν είχε την καλύτερη εμπειρία από το μοντέλο και κριτή του GNTM.

“Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να εκφράσει τις επιθυμίες του κι αυτό δεν είναι κακό. Μήπως δεν τον έκριναν από αυτό αλαζονικό αλλά για το ύφος του; Μήπως να το δει; Διερωτώμαι κι εγώ. Από την δική μου εμπειρία θεωρώ ότι έχει έπαρση, από αυτό που ζήσαμε στο GNTM.

Πήγαμε σαν καλεσμένοι με τον Βασίλη Ζούλια κι αυτοί οι άνθρωποι δεν με χαιρέτησαν. Εγώ είχα πολύ κακή εμπειρία από το GΝΤM. Ούτε καν ανέφεραν στα κορίτσια ότι ήταν τα κοσμήματά μου.

Έτσι όπως είναι οι τηλεόραση που δουλεύουν τόσοι άσχετοι άνθρωποι, βεβαίως και θα μπορούσε να κάνει μια δική του εκπομπή” είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

“Το Shopping Star είναι μια κοριτσίστικη εκπομπή. Δε λέω ότι δε θα μπορούσε να το κάνει ένας άντρας απλά πρέπει να μπορείς να επικοινωνείς με αυτές τις συγκεκριμένες γυναίκες και το συγκεκριμένο άτομο νομίζω ότι δε μπορεί να επικοινωνήσει γενικά” δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Media Τελευταίες ειδήσεις