Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Περικλής Κονδυλάτος: Συγγνώμη Δανάη Μπάρκα

Περικλής Κονδυλάτος: Συγγνώμη Δανάη Μπάρκα

«Αναφέρομαι τώρα σε ένα πρόσωπο που με έβρισε και μίλησε αρνητικά και για τη δουλειά μου» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος τοποθετήθηκε στην Οδό Ζαρίφη 2 σε σχέση με τη δήλωση που είχε κάνει πριν από λόγο καιρό για τις γυναίκες με τα παραπανίσια κιλά και όσα ανέφερε η Δανάη Μπάρκα για τον ίδιο στην εκπομπή της. 

«Η τοποθέτησή μου ήταν αισθητική αλλά, πρωτίστως είπα το εξής, που δεν ασχολήθηκε κανείς, ότι από το σημείο που σαν κοινωνία είχαμε πρόβλημα συμπερίληψης και είχαμε κοινωνικές ομάδες όπως οι γκέι, οι αλλοδαποί, υπερφάγοι κλπ, που τους θεωρούσαμε ότι δεν πρέπει να είναι στην κοινωνία, πήγαμε στο άλλο άκρο και προβάλλουμε μόνο αυτό. Η αλήθεια και το σωστό, είναι στη μέση. Να υπάρχει συμπερίληψη όλων των ανθρώπων, όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα.

Αυτό που είπα είναι ότι στην προσπάθειά μας να φέρουμε την ισότητα, περάσαμε στο άλλο άκρο και βγάζουμε αυτά που κάποτε ήταν εκτός, τα βγάζουμε τώρα ως πρότυπα.

Εγώ σε μια εκπομπή που βγήκα, είχα πει ότι είχα πρόβλημα με τα κιλά και χρειάστηκε να χειρουργηθώ.

Τι θα έπρεπε η μητέρα μου να μου πει τότε; Να ανοίξω να δω τη Δανάη Μπάρκα; Αναφέρομαι τώρα σε ένα πρόσωπο που με έβρισε και μίλησε αρνητικά και για τη δουλειά μου» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

 

«Συγγνώμη Δανάη. Είπα συγγνώμη αν πρόσβαλα κάποιον, αυτό το είπα. Είχα την ευγένεια και το ψυχικό μεγαλείο να το πω» κατέληξε ο Περικλής Κονδυλάτος μετά από παρότρυνση του Βασίλη Ζούλια να ζητήσει συγγνώμη και να βάλει μία τελεία στο θέμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις