Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πέθανε η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου – Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο

Πέθανε η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου – Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο
YouTube

Θλίψη στον κόσμο του θεάτρου και της τηλεόρασης από την είδηση του θανάτου της ηθοποιού Χριστίνας Βαρζοπούλου σε ηλικία 73 ετών. Αγαπήθηκε μέσα από τηλεοπτικά σίριαλ της δεκαετίας του ’90.

Η Χριστίνα Βαρζοπούλου ξεχώρισε από τη συμμετοχή της σε λατρεμένες σειρές, όπως, το “Πάτερ ημών”, οι “Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη”, η “Νταντά για όλες τις δουλειές” και φυσικά το “Λαβ Σόρρυ”. Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό, Θοδωρή Κατσαφάδο, με τον οποίο απέκτησαν μία κόρη, τη Μαριλού Κατσαφάδου, επίσης ηθοποιό.

Με αφορμή τον θάνατο της Χριστίνας Βαρζοπούλου, o πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρος Μπιμπίλας, έγραψε στο Facebook τα εξής:

«Μετα το σοκ του χαμού της αγαπημενης Σοφίας Αδαμίδου, σήμερα μαθαίνουμε την τραγικη αποχώρηση της αξιολάτρευτης φίλης μας Χριστίνας Βαρζοπούλου που τόσες φορές δουλέψαμε μαζί και μεγαλη αγαπη μας εδενε…Μια απο τις πρωτες συζυγους μου στο θέατρο…Καλο ταξιδι Χριστινάκι και κουραγιο στον Θόδωρο και την Μαριλου….Μαζι με αυτο το νεο ηρθε και το νεο μιας αλλης αποχωρησης που εγινε ομως στις 15 Μαη και την.μαθαμε αργα.. Μια καλη μας συναδελφος,αθόρυβη,νεα, που πολυ παιξαμε μαζι και στην Ομαδα θεαμα του Κακλεα και στην Θεοδώρα με την Mimi Denissi … Η Ανδρομαχη Γεωργίου…Καλο ταξιδι Μαχη μου».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Θυμηθείτε και σκηνές από τη σειρά «Λαβ Σόρρυ» του MEGA:

Media Τελευταίες ειδήσεις